Vær med

Hos Ladies First tror vi på, at alle skal have råd til at netværke! Derfor tilbyder vi fire komplementerende niveauer. Du kan – helt gratis – få inspiration og sparring i vores online communities. Hvis du vil deltage i events og støtte op om netværket kan du blive medlem for kun 125 kr om året. Er du til mere intensiv network og sparring kan du deltage i et af vores netværk eller et af vores events i efteråret 2019.

GRATIS


VÆR MED I DE ONLINE COMMUNITIES:

Ladies First X Arhus + Jylland

Ladies First X CPH + Fyn & Øerne

Ladies First X San Francisco

 

EVENTS – Ladies:Meet


Ladies First afholder løbende events i hele Danmark.
Få nyheder om events på Ladies First Facebook-side og ved at modtage Ladies First Nyhedsbrev.

Billetter til Ladies:Meet koster mellem 200-300 kr.
Som medlem får du 50% rabat på alle Ladies:Meet events.

125 KR/ÅR inkl. moms


BLIV COLLECTIVE MEDLEM

  • Få reduceret billetpris til alle vores arrangementer og events (ikke årligt netværk)
  • Indgå i et lukket, aktivt og faciliteret online community på LinkedIn med seriøst og professionelt fokus på arbejdsliv, faglighed og hjælpsomhed
  • Få adgang til viden og inspiration kun for medlemmer

Læs mere om et medlemsskab hos Ladies First

Køb medlemsskab hos Ladies First


Ladies:Work er et tværfagligt og tværbranchegående netværk, som har til formål at skabe værdi for ambitiøse og foretagsomme kvinder gennem faciliteret sparring og tætte, professionelle relationer med ligesindede.

Vi udbyder netværk i Aarhus og København og det er både til dig der er selvstændig eller lønmodtager, nyuddannet eller erfaren, i fuld fart eller på barsel – og alt det lige midt imellem.

Alle møder faciliteres af en af vores erfarne netværksfacilitatorer og partnere i netværket, der vil sørge for at skabe gode rammer for konstruktiv sparring, netværk og opbygning af stærke, professionelle relationer.