Netværk

Ladies First netværk består af tre åbne netværksgrupper på facebook. Her deler vores medlemmer viden, inspiration og spørgsmål omkring karriere, arbejde og iværksætteri,og får på den måde værdifuld sparring fra hinanden.

Netværksgrupperne på Facebook er kernen i vores netværk, og her har vi i dag mere end 11.000 medlemmer. Det er også via disse grupper, at vi informerer om og inviterer vores medlemmer til netværksmøder, kurser og workshops.

Tilmeld dig en af vores Facebookgrupper

Netværksforløb

Udover det åbne netværk, tilbyder vi også en række lukkede netværksforløb, hvor mindre grupper på 10-18 ambitiøse, engagerede iværksætter- eller karrierekvinder mødes over en periode på ca. 5 måneder. Formålet er at skabe værdi for medlemmerne gennem sparring, udvikling og oprigtige, åbne relationer.

Netværksforløbene henvender sig til hhv. karriere- og iværksætterkvinder, der ønsker at skabe nye, stærke relationer til ligesindede og derigennem udvide deres netværk og udvikle sig selv. Der starter nye forløb op i både Aarhus og København og online i hhv. marts og september hvert år.