Ladies:Work

Skab trivsel og udvikling i dit arbejdsliv for dig selv og andre

Som kvinde er arbejdslivet til tider svært at navigere i, og det kan være vanskeligt at finde ud af, hvordan du selv tager styringen. I Ladies Work sætter du, sammen med andre, retning for dit arbejdsliv ved at få rum og redskaber til at skabe den karriere og arbejdsplads du drømmer om.

Ladies:Work er et netværk og fællesskab af kvinder, der favner forskellighed. Her samles vi med et ønske om at løfte hinanden og sammen skabe forandring for den enkelte kvinde og arbejdspladsen. Vi inviterer dig ind i et rum, hvor sparring, refleksion og viden skaber rammerne for din læring og udvikling. Du vil blive inspireret af andres erfaringer og erfare, at du  har mange muligheder for at skabe lige det arbejdsliv du drømmer om.

Vi er optaget af emner, som forskningen viser er vigtige for kvinder i arbejdslivet. Vi står stærkt på FN’s Verdensmål nr. 5 (ligestilling mellem kønnene), nr. 8 (anstændige jobs) og nr. 10 (mindre ulighed).

Du finder lige nu vores helårlige netværkforløb i Aarhus og København.

Skab et arbejdsliv der passer til dig og dine behov

For at vi kan skabe et arbejdsliv, der favner forskellighed og fortsatte livsændringer, har vi brug for forskellige typer af fællesskaber, der kan støtte os i vores udvikling. I Ladies:Work tilbyder vi et sparrings- og udviklingsfællesskab, hvor du sammen med andre får mulighed for at skabe det arbejdsliv, der passer til dig med dine unikke talenter og potentialer. Når du bliver tydeligere omkring dine egne behov, læringer og erfaringer, har du mulighed for at løfte og inspirere andre både i dit netværk, men også i dit arbejde.

 

 

 

Bliv styrket af andre kvinders erfaringer fra arbejdslivet og få redskaber til at håndtere din karriere. Vi skaber sammen et trygt rum til at reflektere over, vurdere og evaluere dit arbejdsliv. Samtidig udvider du dit professionelle netværk med kvinder fra alsidige brancher.

Hvordan vil du bruge dit arbejdsliv? Vi forventer at skulle være på arbejdsmarkedet i 35 - 45 år - det bliver op mod 70.000 timer i et helt arbejdsliv. Hvordan vil du sikre dig at disse timer bruges med mening, læring og trivsel?

Derfor skal du være med i WORK

 • Du bliver opmærksom på dine og andres talenter med et mindset, der anerkender at vi alle er talentfulde på hver vores måde

 • Du bliver bevidst om dine egne behov, hvad der giver glæde i dit arbejdsliv, og hvordan du aktivt forøger din arbejdsglæde

 • Du får viden til handling om, hvordan du kan være medskaber af inkluderende arbejdspladser, hvor forskellighed favnes og værdsættes

 • Du får redskaber til at kunne lede dig selv og forståelse for forskellige tilgange til ledelse i organisationer

 • Du bliver opmærksom på de mange situationer, hvor forhandling finder sted og lærer, hvordan du kan håndtere dem

 • Du bliver introduceret til FN’s Verdensmål og ser, hvordan de kan bidrage til bæredygtig udvikling på din arbejdsplads

 • Du ser, hvordan du kan skabe forandring for andre med din viden og erfaring som værktøj

Deltagere siger

Anne Kathrine Vindvad Kristensen

Kurset har favnet os hver især i vores proces, og gjort opmærksom på, at der ikke er et facit. Synes generelt at kursusmateriale har været super godt sammensat og formuleret. Q&A-delen var involverende og en god drivkraft.

Nelli Arnth Andersen, Hönshuset Creative Studios

Den der fornemmelse af at folk bare vil hinanden, og at relationerne er oprigtige. At man hjælper hinanden på kryds og tværs af fag, og at tingene skal give mening. Dét synes jeg er fedt.

Hvem henvender Ladies:Work sig til?

Ladies:Work er for alle kvinder, der ønsker at udvikle sig i arbejdslivet, uanset om du er ansat, leder, selvstændig, søger job eller noget helt femte.

I netværket møder du kvinder med forskellige talenter, færdigheder og erfaringsniveauer - for med en bred gruppe af kvinder får du den allerbedste sparring og udvikling samt gode diskussioner om emner inden for karriere og arbejdsliv.

Du skal ønske at indgå i et fællesskab, hvor vi ser diversitet som en styrke, da du i mødet med andre, der ikke ligner dig selv får essentielle og nye inputs og perspektiver på arbejdslivet.

Hvad lover vi dig til netværksmøderne?

 • Professionel facilitering

 • Faglige oplæg

 • Inspirerende samtaler

 • Indbydende rammer

 • Lækker forplejning

 • Mulighed for individuelle og fælles refleksioner

 • Lethed og humor

 • Seriøsitet og ansvarlighed

 • Faglighed og forskningsbaseret viden

 • Ny gruppesammensætning hver gang

 • Mindre uformelle møder mellem de fysiske netværksmøder

 • Uddybende viden om emner mellem møderne

 • Lukket online-gruppe

Hvem er vi?

Ladies First Network har siden 2012 skabt netværk for kvinder i arbejdslivet i hele landet. Netværket drives af Louise Marie Genefke og Nikoline Nybo. 

Vi har selv erfaringer med at møde forventninger til, hvad vi skal kunne og være i arbejdslivet. Vi gør det let for dig, at være nysgerrig på og udforske din udvikling i arbejdslivet. Vi er eksperter i at kuratere viden og facilitere rum, så der er plads til forskellighed og vi tager hånd om rammerne for den individuelle og fælles udvikling. Vi ønsker sammen med dig at skabe en bevægelse af kvinder, der skaber forandring for sig selv, deres arbejdspladser og samfundet.

Nikoline brænder, som antropolog med speciale i kønsstudier, helt naturligt for at nørde i alt der har med køn, kvinder og ligestilling at gøre og som Kaospilot er hun en kreativ facilitator, der sikrer at alle stemmer høres i rummet.

Louise Marie har gennem mange år arbejdet som leder og underviser. Hun er passioneret for at skabe bæredygtige organisationer, hvor klassiske tilgange til arbejdsliv udfordres og hvor ledelsesbegreber og virksomheder tilpasses mennesker og ikke omvendt. Hun elsker at facilitere læringsforløb og nørde ud i teorier om karriere, ledelse og organisationer.

Nikoline Nybo
Partner og COO

BA Antropologi og Kaospilot. Erfaring inden for kulturanalyse og antropologisk metode, projektledelse og procesdesign, organisationsudvikling og facilitering.

Louise Marie Genefke
Partner og CEO

Cand. mag. Marketing & Kommunikation, MA Ledelse, ekstern lektor AU. Erfaring med ledelse, talent- og organisationsudvikling, facilitering og Employer Branding.

Hvad koster et års netværk?

Klik på byen, du er interesseret i for at se priser.

Ladies:Work - hvor, hvornår, hvordan?

Vi har fysiske helårlige netværk i Aarhus og København.

Der er plads til mellem 10-25 i netværket i hver by. Vi opstarter nyt netværksforløb en gang pr. år. Efter de første to-tre mødegange lukker netværket for optag. Herefter har du mulighed for at skrive dig op og sikre dig en plads til året efter.

Der er syv mødegange fra kl. 8.45-11.45/kl. 16.15-19.15 inkl. let forplejning (efterfølgende er der mulighed for tilkøb af frokost/aftensmad)

Temaerne for hvert netværksmøde 
 1. Talentudvikling og talentbegreb 

 2. Arbejdsglæde og det meningsfulde arbejdsliv

 3. Inkluderende arbejdspladser

 4. Ledelse af selv og andre

 5. Forhandling og personlig kommunikation

 6. FN’s Verdensmål og bæredygtige organisationer

 7. Thought leadership

Mellem hvert møde vil der være mulighed for at mødes med en mindre gruppe fra netværket til sparring og erfaringsdeling og desuden er vi løbende i kontakt gennem vores online platform, hvor vi videndeler og taler om vores aktuelle succeser og udfordringer.

Vi håber du har lyst til at være med i vores udviklende fællesskab.

Kommende Ladies:Work events

Ladies:Work KBH 2021/2022 #7

Syvende mødegang i Ladies:Work KBH 2021/2022

Lær mere

Ladies:Work Aarhus 2021/2022 #7

Syvende mødegang i Ladies Work Aarhus 2021/2022

Lær mere

Ladies:Work KBH 2021/2022 #6

Sjette mødegang i Ladies:Work KBH 2021/2022

Lær mere

Ladies:Work Aarhus 2021/2022 #6

Sjette mødegang i Ladies Work Aarhus 2021/2022

Lær mere
Datoer for Ladies:Work Århus

 

 • 23. oktober: 8.45-11.45
 • 3. december: 8.45-11.45
 • 6. februar: 8.45-11.45
 • 7. april: 8.45-11.45
 • 11. juni: 15.00-20.00 (Landsdækkende stormøde med nye ansigter fra Aarhus/Kbh og Collective-medlemskabet)
 • 20. august: 8.45-11.45
 • 22. september: 8.45-11.45

Tidligere repræsenterede virksomheder