Nyt ansigt i Ladies First Aarhus

Vi byder endnu en gang velkommen til en passioneret ildsjæl i Ladies First – nemlig vores nye virksomhedspraktikant Katrine, som skal være med os de kommende 4 uger. Og her kan du lære hende lidt bedre at kende!

Navn: Katrine Pedersen
Alder: 24 år
Uddannelsesbaggrund: Sproglig student fra Skanderborg Gymnasium i 2011 og uddannet Designassistent fra VIA Design i 2015
Civilstatus: Kæreste

Jeg vil ikke nøjes. Jeg vil beskæftige mig med noget, hvor jeg kan bruge alle mine nyerhvervede kompetencer og vokse både fagligt og personligt.

Hvad er det ved Ladies First, der fik dig til at sende en ansøgning?
Min ansøgning kommer i forlængelse af Ladies First’s netværksgruppe på Facebook, hvor jeg, for et par måneder siden, skrev et opslag med henblik på at få en praktikplads i en iværksætter-virksomhed. Herigennem fik jeg kontakt til Maria (partner i Ladies First). Hun synes mit opslag var interessant og ville gerne stille mig et par spørgsmål til mit opslag (red.: Læs bloginterviewet her!). Jeg var hurtig på tasterne og spurgte Maria, om det var muligt at komme i praktik hos Ladies First i forlængelse af den praktik, jeg fik hos iværksætter-virksomheden PLINTHIT. Det var en perfekt mulighed for at snuse mere til iværksættermiljøet, bruge mine kompetencer og dygtiggøre mig indenfor mit uddannelsesområde, møde nye spændende mennesker og på den måde udvide min horisont og mit netværk.

Hvad er du mest stolt af at have opnået i dit arbejdsliv?
Mit arbejdsliv er først lige begyndt… Lige nu jeg er faktisk ret stolt af den beslutning jeg tog sidste forår, om at stoppe med at uddanne mig. For nu i hvert fald. Selvom jeg var temmelig frustreret i august sidste år og havde mange søvnløse nætter med tanker som ”hvad har jeg dog rodet mig ud i?”, ”mon det lykkedes mig at få et rigtig arbejde?” … For jeg vil ikke nøjes. Jeg vil beskæftige mig med noget, hvor jeg kan bruge alle mine nyerhvervede kompetencer og vokse både fagligt og personligt. Jeg har endnu ikke fået et rigtigt arbejde. Til gengæld har jeg fået to spændende praktikforløb, som har styrket mig og mine kompetencer gevaldigt, og det er en rigtig god start til mit videre arbejdsliv. Siden i sommers kan jeg mærke, at jeg er vokset meget som menneske og det gør mig stolt, at jeg turde kaste mig ud i arbejdslivet på denne måde.

Jeg bestræber mig på at være åben, nysgerrig, imødekommende og smilende, og det dejligt når man hører at andre også har den opfattelse af mig.

Hvilken beskrivelse af dig selv, er du gladest for at have hørt fra andre?
I alle mine anbefalinger fra tidligere arbejdspladser og praktikker står der, at jeg er meget åben, nysgerrig, imødekommende og smilende. Disse beskrivelser er kendetegn ved min personlighed, men også noget jeg bestræber mig på at være og så er det dejligt at høre, at andre har den opfattelse af mig.

Hvad glæder du dig mest til i de kommende 4 uger?
Jeg er meget glad for at have fået lov til at komme i praktik hos Ladies First. Jeg glæder mig til at udvide min horisont og mit netværk og til at udarbejde de spændende opgaver jeg har fået stillet af Ladies First.

Hvad håber du at tage med dig videre fra praktikopholdet?
Jeg håber, jeg får gjort opmærksom på mig selv i iværksætter-miljøet – måske er der nogle, der har brug for sådan en som mig? Og så håber jeg at blive inspireret af alle de seje damer og at jeg får styrket mine kompetencer yderligere indenfor mit uddannelsesområde.

 

Katrine vil deltage ved vores netværksmøde “Ladies:Meet – Ledende kvinder” i Aarhus 3. februar, hvor hun  også vil præsentere to af de projekter, hun bl.a. kommer til at arbejde med de kommende 4 uger! Vi glæder os til at fortælle mere 🙂

1 Comment

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *