Et nyt online univers i Ladies First

I efteråret åbner vi endnu en gang en række netværksforløb i Ladies First for både nystartede og erfarne selvstændige samt ansatte – og i flere af landets byer. Og i den forbindelse åbner vi op for et helt nyt online univers i netværket, og vi glæder os helt vildt.

Det hænger sammen med ændringen af vores nyhedsmails, der i foråret er blevet flyttet til et nyt system, samtidig med at billetkøb til vores netværksmøder også er flyttet rykket med – alt sammen over på en platform, der hedder Simplero.

Formålet har været at lette vores administration og målrette vores nyhedsbreve mere lokalt i takt med at vi er vokset – og så har det givet os nogle nye muligheder, som vi i første omgang udruller på vores netværksforløb.

Det giver bare nogle ret åbentlyse muligheder i netværket, fordi vi kan lade vores medlemmer inspirere hinanden på tværs af landet, og på den måde inspirere endnu bredere.

PARALELLE ONLINE MODULER TIL ALLE NETVÆRKSFORLØB
Det system vi er flyttet over på, er faktisk primært brug til at lave “online forløb” – flere og flere selvstændige sætter deres viden til salg online. Det kan være alt fra selvudvikling til træningsforløb, kurser og uddannelse. Og med fare for at “hoppe med på bølgen”, så giver det bare nogle ret åbentlyse muligheder i netværket, fordi vi kan lade vores medlemmer inspirere hinanden på tværs af landet, og på den måde inspirere endnu bredere.

Derfor har vi til en start tilføjet 5 parallelle online moduler til alle vores netværksforløb i efteråret, hvor deltagerne ved siden af de almindelige faciliterede netværksmøder, vil få adgang til viden og inspiration til deres karriere og/eller forretning fra dygtige (og typisk kvindelige) eksperter og rollemodeller. Vi kan bl.a. byde på oplæg fra netværksekspert Susie Lynge, forfatter og personlig rådgiver Daisy Løvendahl, og så har vi video-oplæg om alt fra lønforhandling til Business Model Canvas fra seje eksperter. Alt sammen noget, der støtter op om det eksisterende indhold på forløbene, som i øvrigt sælges til samme pris som altid.

Netværksforløbene har været igennem flere forskellige stadier gennem tiden, og vi tror virkelig på, at online modulerne vil sikre en ensartethed på forløbene på tværs af byerne, og samtidig skabe stor merværdi for deltagerne – men med minimal mer-administration for os, når først vi har fået sat det hele op første gang.

Det er en KÆMPE gave for os, at så mange seje og inspirerende kvinder har sagt ja til at bidrage med små video-oplæg, og hele processen har bare mindet os om, hvor fantastisk et netværk Ladies First er.

TAK!

 

Skal du være med på forløbene? Så find dit forløb og læs mere her:

 • Aarhus – efterår 2017:
  • START-UP (for dig, der er nystartet)
  • SELVSTÆNDIG (for dig der har min. 2 års erfaring)
  • ANSAT (for dig, der er lønmodtager)
 • København – efterår 2017:
  • START-UP (for dig, der er nystartet)
  • SELVSTÆNDIG (for dig der har min. 2 års erfaring)
  • ANSAT (for dig, der er lønmodtager)
 • Viborg – efterår 2017:
 • Online – efterår 2017:

1 Comment

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *