Praktik i Ladies First:
“Det var noget af en YAY-oplevelse!”

I starten af november introducerede vi vores seneste virksomhedspraktikant, Mette Bülow Johansen på bloggen. Mette skrev dengang, at hun håbede på at “være med til at realisere nogle spændende nye tiltag, og selv blive inspireret og møde en masse forskellige spændende mennesker”. Det blev til lidt mere end 4 uger, og Mette er nu blevet en fast del af vores frivillge co-ladies – og her kan du læse lidt om Mettes opgaver og tid som praktikant hos Ladies First…

Det har givet blod på tanden, og jeg er så taknemlig for at have mødt så mange kvinder med så meget cool’ness og drive samt troen på, at man kan hvad man vil!

Fortæl kort, hvilke opgaver du har siddet med som virksomhedspraktikant?
De fire uger jeg var som praktikant i Ladies First, fik jeg tildelt nogle vildt spændender opgaver. Hovedopgaven blev at indsamle karriereråd til julekalenderen med seje, erfarne kvindelige rollemodeller. Der skulle udvælges 24 og det var nemmere sagt end gjort med alle de spændende karrierekvinder vi har! Hertil skulle der udarbejdes layout med billeder af kvinderne, datoer, tekst med deres biografi osv. Dette åbnede muligheden for nogle spændende blogindlæg, såsom interviewet af Anja fra DinNødhjælp, og et kommende interview med Anne som er freelance fotograf i New York. Julekortet 2015 blev også min opgave, som jeg lavede i tæt samarbejde med min super seje og dygtige svigerinde, da hun er et naturtalent på det kreative område. Jeg fik gjort godt brug af mit salgstalent da der skulle findes sponsorer af præmier til Ladies:Eat netværksmiddagen 20. november samt koordinering hertil. Jeg deltog også i efterfesten i Aarhus, og gav en hånd med det praktiske hertil. Ideer til nye initiativer i Ladies First er der også kommet på bordet, men det kan jeg naturligvis ikke helt løfte sløret for endnu 🙂

Hvad har været højdepunktet for din praktik?
Højdepunktet var helt klart at julekalenderen 2015 blev en så stor succes. Den blev min vigtigste ”baby” i forløbet, og det var en stor opgave og en lærerig opgave. Det var så fedt at modtage så mange gode råd, og også at komme i dialog med så mange forskellige og seje kvinder, og dele disse råd videre til netværket. Det var noget af en YAY-oplevelse!

Hvad tager du med dig videre fra opholdet?
En masse tanker om min egen fremtid de næste par år indenfor karriere og selvstændig iværksætteri. Det har givet blod på tanden, og jeg er så taknemlig for at have mødt så mange kvinder der har så meget cool’ness og drive samt troen på at man kan hvad man vil. OG at jeg har fået lov til at fortsætte som frivillig co-lady hos Ladies First – det er jeg rigtig glad for.

Hvad er det næste bedste der skal ske i dit arbejdsliv?
Det kan jeg desværre ikke helt fortælle jer endnu, men så vidt jeg ved, er drømmejobbet i mange tilfælde noget man selv skaber og ikke nødvendigvis noget man får serveret…

 

Allerede mandag 18. januar byder vi velkommen til endnu en praktikant i Ladies First – følg med på bloggen imorgen, hvor vi præsenterer dig for Katrine!

2 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *