Glad og stolt – og beriget af netværk!

Katrine Pedersen har været virksomhedspraktikant i Ladies First i 4 uger i januar og februar, med fokus på to spændende projekter – nemlig udarbejdelsen af et online inspirationskatalog med netværksøvelser samt grafisk layout af en plakatserie, der skal sælges i netværket. Begge projekter har været helt nye og både lærerige og udviklende for både Ladies First og Katrine, og her kan du høre, hvad Katrine tænker om forløbet…

Jeg har fået en masse produkter at vise i min portefølje – den slags er vigtig i den kreative branche, når jeg skal ud at sælge mig selv til en kommende arbejdsgiver.

Hvilke opgaver har du siddet med som virksomheds-praktikant?

Som praktikant hos Ladies First har jeg beskæftiget mig med grafisk design og visuel kommunikation. Jeg har udarbejdet en plakatserie med citater fra en række inspirerende og erfarne kvinder, der delte deres allerbedste karriereråd i Ladies First julekalender 2015, og derudover har jeg udarbejdet en e-bog med netværksøvelser til dem, der vil skabe dialog mellem mennesker.

Hvad har været højdepunktet for din praktik?
At være med til at realisere en drøm om fysiske produkter hos Ladies First er et meget stort højdepunkt i min praktik, som jeg er meget glad og stolt over at have været med til at fremstille. Plakaterne skal sælges til Ladies First netværksmøder i løbet af foråret samt via en nyåbnet webshop, og skal være med til at give noget økonomi til netværkets arbejde. E-bogen får man fremover tilsendt, hvis man tilmelder dig Ladies First nyhedsbrevet.

Derudover tager jeg et helt igennem fantastisk netværk med mig videre. Et netværk jeg ikke giver slip på, da jeg fortsætter som frivillig co-lady hos Ladies First.

Hvad tager du med dig videre fra opholdet?
Jeg har fået en masse produkter at vise i min portefølje – den slags er vigtig i den kreative branche, når jeg skal ud at sælge mig selv til en kommende arbejdsgiver. Derudover tager jeg et helt igennem fantastisk netværk med mig videre. Et netværk jeg ikke giver slip på, da jeg fortsætter som frivillig co-lady hos Ladies First. Netværk er en vigtig og afgørende del for fremadrettede jobs og giver mig enormt meget værdi.

Hvad er det næste bedste der skal ske i dit arbejdsliv?
Jeg skal til at studere igen, og derfor skal jeg til at lave optagelsesprøve til min videregående uddannelse – en Professionsbachelor på 1 ½ år i Kommunikation på VIA Design her i Aarhus, men inden da, skal jeg være med til at publicere en bog – 101 stemmer, som er et festskrift i anledning af 101 året for kvinders valgret i samarbejde med kommunikationsbueauet U Communicate i Filmbyen.

Jeg glæder mig og kan mærke at jeg går et meget spændende kommende studie- og arbejdsliv i møde. Tusinde tak til Ladies First for en fantastisk inspirerende, givende og lærerig praktikperiode.

2 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *