Vil du være vores nye praktikant?

Vi elsker at hjælpe studerende og andre med at få teori prøvet af i praksis. Når du er i praktik hos os bliver du en vigtig del af virksomheden og du vil fungere som et fuldgyldigt medlem af Ladies First-familien.

Vi tilbyder praktikplads til studerende og dimittender fra alle videregående uddannelser, korte som lange. Vi har dog især opgaver inden for det kommunikative, merkantile, administrative og samfundsfaglige felt.

Arbejdsopgaverne tilbyder erfaring inden for mange felter. Det kunne fx være at lave contentplaner og udarbejde content til alle vores platforme, lægge salgsplaner og rådgive herom, teksforfatte kronikker, debatindlæg, portrætter og artikler, udbygge SEO og finpudse vores hjemmeside, hjælpe med eventudvikling og -afvikling, community management, netværke og håndtere kundekontakt, afdække fænomener inden for feltet "kvinder i arbejdsliv", udarbejde podcastplaner og meget mere.

Din uddannelse kunne fx være inden for journalistik, cand. (ling.) merc, antropologi, sociologi og samfundsvidenskab, markedsføringsøkonom/BA International Markedsføring. Men kan du se at dine kvalifikationer og kompetencer passer til vores arbejdsfelt, så hører vi selvfølgelig gerne fra dig.

Uanset din faglige baggrund er det vigtigt, at du har gode skriftlige evner samt taler og skriver et fejlfrit dansk.

Vi tilbyder studiepraktik i 3-6 mdr samt mulighed for virksomhedspraktik.

Om Ladies First

Mange kvinder håndterer ofte selv et uforudsigeligt og til tider krævende arbejdsliv. I Ladies First er vi et fællesskab af kvinder, der aktivt styrker og løfter hinanden, så vi sammen kan bevæge os mod det arbejdsliv og samfund, vi drømmer om.

Pige griner i Ladies First

Damerne bag

Nikoline Nybo
Partner og COO

BA Antropologi og Kaospilot. Erfaring inden for kulturanalyse og antropologisk metode, projektledelse og procesdesign, organisationsudvikling og facilitering.

Louise Marie Genefke
Partner og CEO

Cand. mag. Marketing & Kommunikation, MA Ledelse, ekstern lektor AU. Erfaring med ledelse, talent- og organisationsudvikling, facilitering og Employer Branding.

Galleri

FN’s Verdensmål

I vores daglige arbejde og gennem vores produkter, bidrager Ladies First Network til realiseringen af udvalgte dele af FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling.