Recap fra ’Ladies:Meet Ledende Kvinder’:
Hvis man ikke laver fejl, så laver man ikke nok!

 

First Hotel Atlantic dannede rammen for Ladies First Aarhus første event i 2015 under overskriften’ Ladies:Meet Ledende kvinder’. 75 kvinder sad klar på 10. etage med udsigt over Aarhus. Stemningen var sprød og fuld af spænding, for hvad havde de to oplægsholdere mon I ærmet?

 

Efter en kort intro af Alexandra, præsenterede Maria dagens første punkt på dagsordenen; netværksøvelsen. Her skulle vi to og to ”walk’n’talk” om, hvad lederskab er for os. Det var en dejlig måde at komme i dialog med de andre deltagende på samt et godt oplæg til resten af aftenens program.

Sofie Robdrup, der er hoteldirektør hos First Hotel Atlantic indtog gulvet og gav aftenens første oplæg. Sofie er startet fra bunden og har arbejdet sig op i hotelbranchen. Da Sofie som 20 årig, begyndte sin elevuddannelse hos Hotel Absalon i København var hun målrettet;

 

Mit mål var at blive direktør i en alder af 25 år. Jeg endte dog med at være 27.

 

 

Siden da er det gået stærkt, og på 9 år lykkedes det Sofie at nå til tops i hotelbranchen. Hun har altid vidst, at det var hotelbranchen, hun ville og har fulgt sin mavefornemmelse hele vejen. I dag er Sofie 29 år og den yngste Direktør i First Hotel, som har 57 hoteller i Skandinavien.

 

Det har ikke altid været let at være kvinde, ung eller at arbejde så mange timer i døgnet, men det har været det hele værd!

 

Aftenens anden oplægsholder var Elin Møller, der er selvstændig seniorrådgiver hos U communicate. Elin har, modsat Sofie, ikke haft et fast mål fra starten og har oplevet mange bump på vejen mod toppen;

 

Hvis man ikke laver fejl, laver man ikke nok. Det er vigtigt at lave fejl for at blive dygtig – man kan, trods alt, grine af det bagefter.

 

Udfordringerne og fejlene har været der, hvor Elin har lært allermest og hun er (måske på grund af dem) kommet meget langt og vidt omkring i hendes karriere. I dag har hun mere end 15 års erfaring med ledelse inden for strategisk kommunikation, brandring, marketing og PR. Det var meget inspirerende at høre hende fortælle om, hvilke værdier og kvaliteter, som hun mener, en god leder besidder.

Aftenen blev, traditionen tro, rundet af med 3×3 Minutes of Fame, hvor tre deltagende fik tre minutters taletid om noget, de brænder for.

Efter nogle inspirerende oplæg, networking og mange kopper kaffe med tilhørende kage fandt de sidste kvinder vejen mod elevatoren.

Tusind tak til vores oplægsholdere Sofie Robdrup og Elin Møller. Tak til First Hotel Atlantic for de fine omgivelser, tak til de tre modige 3×3 Minutes of Fame og tusinde tak alle 75 damer, der deltog, lyttede, snakkede, drak kaffe og spiste kage.

Vi glæder os til at se jer til vores næste event ’Iværksættersalon’ torsdag d. 10/03-2016!

Indlægget er skrevet af Katrine Drejer Pedersen, praktikant i Ladies First.

 

2 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *