Indlæser Begivenheder

← Tilbage til Begivenheder

Uber

+ Google Maps
Åboulevarden 37
Aarhus, Danmark 8000 Danmark

Ladies:Lean x Co-coders

 • Er du også nysgerrig på, hvad programmering og kodning egentlig er?
 • Er det et hemmeligt sprog kun for de indviede eller kan alle lære det?
 • Og vidste du, at de første programmører faktisk var kvinder?

  I samarbejde med Co-coders inviterer vi ALLE til code night. I løbet af aftenen bliver der givet en introduktion til kodningssproget Python, som bruges til både dataanalyse, udvikling af apps og hjemmesider. På denne workshop vil fokus være på databehandling/-analyse og der vil blive givet en smagsprøve på machine learning og kunstig intelligens.

  Det forventes ikke, at man har programmeret før eller er vant til at arbejde med hverken data eller teknologi, man skal blot møde op med en computer under armen, masser af nysgerrighed og godt humør - resten sørger vi for!

  Vi har fået lov til at låne lokaler hos en vaskeægte international techvirksomhed, som har kontor i hjertet af Aarhus, nemlig Uber. Uber byder også på både noget at spise og drikke.

  Ida Christine og Lise fra Co-coders mener, at teknologi og programmering er for ALLE - især kvinder, som i dag er underrepræsenteret i branchen.

  Læs mere om Co-coders her: http://cocoders.dk/

torsdag oktober 2019

Ladies:Learn x Co-coders

torsdag 24. oktober 2019 // 17:00 - 20:00
Uber, Åboulevarden 37
Aarhus, Danmark 8000 Danmark

Ladies Learn er et læringsforløb, som henvender sig til dig, der gerne vil have Hands-on-læring. Over én eller flere workshops får du konkrete færdigheder til at løse de udfordringer, du står overfor i din karriere. Under workshoppen får du undervisning, sparring og feedback på dit eget projekt, men sammen med andre kvinder, så netværk skabes.

Læs mere »

tirsdag december 2019

Ladies:Learn

tirsdag 31. december 2019 // 17:00 - 20:00
Uber, Åboulevarden 37
Aarhus, Danmark 8000 Danmark

Ladies:Learn er et læringsforløb, som henvender sig til dig, der gerne vil have Hands-on-læring. Over en eller flere workshops får du konkrete færdigheder og sparring til at løse de udfordringer, du står overfor i din karriere, men sammen med andre kvinder, så netværk skabes.

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder