Værdi er noget vi skaber sammen!

Når vi om 3 uger inviterer indenfor til første møde på vores netværksforløb i Aarhus, så er det med to nye facilitatorer i spidsen. Den ene af dem er Lea Kruse, som skal facilitere aftenholdet kl. 17.30-20.30 – hun er en af vores dygtige co-ladies i Aarhus – og så er hun en habil facilitator og ikke mindst en super inspirerende ildsjæl. Her kan du lære hende lidt bedre at kende…

Da jeg blev spurgt om jeg ville facilitere netværksforløbet, blev jeg først meget glad og beæret – lynhurtigt derefter blev jeg vildt nervøs ved tanken om de seje kvinder der har tilmeldt sig.

Hvad er din baggrund for at facilitere netværksforløbet?
Da jeg blev spurgt om jeg ville facilitere netværksforløbet, blev jeg først meget glad og beæret – lynhurtigt derefter blev jeg vildt nervøs, tanken om de seje kvinder jeg skulle facilitere et forløb for, var mig en anelse angstprovokerende. Men, med en baggrund fra min kandidat i Oplevelsesøkonomi, hvor facilitering af workshops og processer er dagligdag, har jeg spændt taget imod udfordringen. Derudover har jeg i efteråret være underviser og facilitator for et hold studerende på Oplevelsesøkonomi i kurset Entreprenørskab og Forretningsudvikling, og min erhvervserfaring er bygget af blandt andet; relationsskabelse, salg, marketing, kommunikation og projektledelse. Men vigtigst af alt er jeg overbevist om det bliver enormt lærerigt og spændende for mig at facilitere forløbet.

For mig er Ladies First netværket, et fortroligt rum, hvor alle har en gensidig interesse i at hjælpe og skabe muligheder for hinanden.

Hvorfor faldt du oprindeligt for Ladies First – og hvad er det netværket kan?
Helt oprindeligt, lige da jeg flyttede til byen, poppede Ladies First op alle steder (!), og alle interessante kvinder jeg mødte eller hørte om havde forbindelse til Ladies First. Da jeg så lige pludselig så et opslag og en praktikplads, tænkte jeg:

Det har jeg overhovedet ikke tid til, men hvis de mangler hænder, skal jeg være med.

Netværket er herefter kun vokset på mig, den hjælpsomhed og de relationer jeg har fået opbygget er uvurderlige. For mig er Ladies First netværket, et fortroligt rum, hvor alle har en gensidig interesse i at hjælpe og skabe muligheder for hinanden.

Hvad glæder du dig mest til ved forløbet?
Jeg glæder mig gevaldigt meget til at møde de modige kvinder, som har lyst til at dele deres erfaringer og viden. For mig er det en meget fornem opgave at skulle medvirke til at nye relationer kan gro, det er noget af det bedste jeg ved. Derudover ser jeg frem til et rum, hvor mulighederne står vidt åbne og hvor værdi er noget vi skaber sammen.

 

Der er stadig et par ledige pladser på Leas netværksforløb i Aarhus, som er et blandet forløb med både ansatte og iværksættere – og alt indimellem. Fælles for deltagerne er at de er ambitiøse kvinder, der har lyst til sparring og til at få nye relationer!

2 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *