Velkommen til Maria Leerbeck
ny partner i Ladies First

 

Vi siger velkommen til den ene af de to nye partnere i Ladies First, Maria, med et lille præsentationsinterview…

Navn: Maria Hauskov Leerbeck

Beskæftigelse: Medstifter og Projektleder i Erhvervsfrivillig

Uddannelse: BSc. Erhvervsøkonomi og Psykologi, CBS og for nylig uddannet konfliktmægler

Alder: 26

Civilstatus: Bor sammen med kæresten Mark

By: Aarhus siden sommeren 2013. Jeg er født i Herlev, opvokset i Vestjylland og har boet 7 år i København, bl.a. under studie.

 

Hvad fylder mest i dit liv lige nu?

Lige nu fylder opstarten af Erhvervsfrivillig rigtig meget. Det er det, jeg har drømt om i snart et år, så det er ret vildt at det nu er min fuldtidsbeskæftigelse. Og så er det dejligt at kunne supplere opstarten med arbejdet i Ladies First – her får jeg en masse vigtige inputs og god sparring fra en masse seje kvinder.

 

Hvad er du igang med at blive bedre til?

At strukturere min tid og mine opgaver som selvstændig med mange bolde i luften. Jeg er enormt engageret i de forskellige projekter, hvilket betyder at man hurtigt kan komme til at bruge rigtig lang tid på de sjove opgaver, og så glemme de lidt mere kedelige…

 

Hvornår har du sidst gjort noget for første gang?

Det første jeg tænker er at starte min egen virksomhed, men det passer ikke, for jeg stiftede faktisk også en virksomhed da jeg var 17.

Så må det nok være, at jeg paraglidede da jeg var i Israel denne sommer. Jeg er en bangebuks, der ikke tør at køre i den vilde rutsjebane i Tivoli, så det var ret vildt og ret smukt at svæve rundt over klitterne nord for Tel Aviv.

 

Hvilken beskrivelse af dig selv, er du glad for at have hørt fra andre?

At jeg er modig. Det er noget jeg altid har beundret ved andre mennesker, så det er en beskrivelse jeg virkelig gerne vil leve op til.

 

Hvad er du glad for at have oplevet?

Jeg er virkelig glad for mine rejser. Jeg har boet 6 mdr. i Kina og 2 mdr. i Nepal – begge steder har jeg undervist børn i engelsk. Mine rejser har lært mig enormt meget om verden, men måske allermest om mig selv.

 

Hvad har du brug for at minde dig selv om i hverdagen?

Jeg minder ofte mig selv om at nyde udsigten – sådan lidt i overført betydning, at huske at nyde processen og hverdagen frem for kun at holde øjnene på målet. Nogle gange åbner der sig også nye muligheder, og måske skal kursen ændres. Men det er noget, jeg tror at jeg altid vil skulle minde mig selv om.

 

4 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *