Work Away Rejser


Sparring & fordybelse i smukke omgivelser

 

Trænger du til at skifte rammerne ud og få ny inspiration til arbejdet? Så tag med Ladies First på Work Away rejse til Spanien –  det er endda fradragsberettiget. Vær sammen med 20 foretagsomme kvinder med fælles passion for iværksætteri, som alle sammen er indstillede på at vidensdele og sparre med hinanden i faciliterede processer.

Du får et fortroligt netværk af ligesindede kvindelige iværksættere, der frit og gladeligt deler ud af egne erfaringer og tips.

Du bliver hevet ud af hverdagens mange pligter og får du tid til og mulighed for at fordybe dig i dine projekter og. Der er sørget for maden, hurtigt internet, inspirerende selskab, en dygtig facilitator, ro og smukke omgivelser. Det åbne arbejdsmiljø i det store, spanske hus har arbejdspladser flere steder både indenfor og udenfor.

Du kan være sikker på, at deltagerne er en blandet flok kvinder.  Nogle er helt nye, andre har større forretninger og alle har forskellige erfaringer og kompetencer, som deles i faciliterede sessions, hvor du får værdifuld sparring på dine udfordringer fra de andre deltagere.

Vi er snart klar med en ny rejse – meld dig til Work Away nyhedsbrevet og vær den første til at modtage mere information.


MØD FACILITATOREN
Turen faciliteres af den erfarne Ida Christine Andersen, der til hverdag også arbejder som selvstændig digital markedsføringskonsulent. Hun har både erfaring med at undervise og afholde workshops, og med hendes smittende engagement, positive indstilling og skarpe facilitering, er hun klar til at skabe de bedste rammer for at alle deltagere kommer hjem med rygsækken fuld af nye relationer og fornyet energi.

LÆS MERE OM LADIES FIRST WORK AWAY REJSER