WorkAway Camp i Barcelona
– Sparring og fordybelse i smukke omgivelser

Det er faktisk muligt at kombinere rejse i fantastiske omgivelser med arbejde og netværk – endda fradragsberettiget – og nu lancerer vi for første gang, og i samarbejde med WorkAway.dk et Business Retreat i Barcelona i april 2018, og de første pladser er allerede booket af seje og inspirerende iværksætterkvinder.

20 foretagsomme kvinder, med en fælles passion for iværksætteri – og en fælles indstilling om, at vidensdeling er til gavn for alle.

Sammen tager vi til Spanien på en uges faciliteret arbejdsrejse. Flere af vores deltagere har været med på mere end 5 ture, og de får til stadighed værdifulde erfaringer med sig hjem og oplever, at deres spirende virksomhed nyder godt heraf.

Læs mere og ansøg om en plads på turen via WorkAway.dk

Er du nysgerrig, kan du også tilmelde dig vores interesse-liste, og få besked om nyheder/tilmeldingsfrister samt næste gang vi udbyder en lignende tur!

På denne WorkAway, får du tid til og mulighed for at fordybe dig i dine projekter. Du bliver hevet ud af hverdagens mange pligter, der bliver sørget for lækker mad, der er ro, inspirerende selskab, hurtigt internet og smukke omgivelser. Vi gør alt for at give dig de bedste betingelser for at kunne dykke ned i egne projekter og nå i mål med ting, der har stået på to-do-listen i lang tid, udvikle nye projekter eller gentænke din forretning.

Tager du afsted, kun for at arbejde, misser du dog den mest værdifulde del af WorkAway:

Nemlig et fortroligt netværk af ligesindede kvindelige iværksættere, der frit og gladeligt deler ud af egne erfaringer og tips.

Deltagerne på WorkAways arbejdsrejser er altid en meget blandet flok. Nogle er helt nye, andre har meget store forretninger og alle har forskellige erfaringer og kompetencer, som deles i faciliterede sessions, hvor du får værdifuld sparring på dine udfordringer.

Det åbne arbejdsmiljø i det store, spanske hus, har arbejdspladser flere steder, hvilket gør at man let kan spørge andre til råds, når man støder på en udfordring, som driller. Denne hjælp kan give mange siders notater til videre udvikling, når man kommer hjem.

Læs mere og ansøg om en plads på turen via WorkAway.dk

Opholdet er arrangeret af WorkAway, men programmet er tilrettelagt i et samarbejde, og faciliteringen vil foregå ud af Ladies Firsts grundlæggende tanke om at vi hver især vokser ved at løfte hinanden, og sammen kan vi mere.

Mød din facilitator: Ida Christine Andersen

Turen faciliteres af Ida Christine Andersen, selvstændig digital konsulent og indehaver af Spread Your Word.

Ida Christine har den ene fod plantet solidt i WorkAway.dk med mere end 3 arbejdsrejser i bagagen – og den anden fod solidt plantet i Ladies First netværket, hvor hun både har været deltager på 3 netværksforløb og også har bidraget med sin ekspertviden omkring online salg. Hun har erfaring i at undervise og afholde workshops, og med sit smittende engagement, positive indstilling og skarpe facilitering, er hun klar til at skabe de bedste rammer for at alle deltagere kommer hjem med rygsækken fuld af nye idéer, nye relationer og fornyet energi.

 

Er du nysgerrig, men kan ikke denne gang, kan du også tilmelde dig vores interesse-liste, og få besked om nyheder/tilmeldingsfrister samt næste gang vi udbyder en lignende tur!

Kun for kvinder – Ladies First

1 Comment

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *