Handelsbetingelser

Ydelser og produkter sælges af:

Inclusify Aps
Gudrunsvej 78
8220 Brabrand
CVR nr. 38328174

Alle vores produkter sælges via Simplero. En del af vores produkter er tilgængelige online (eks. adgang til videoer, rabataftaler m.m.). Online-delen af produkterne bliver leveret digitalt via e-mail, og det samme gør billetter/kvittering for tilmelding til vores fysiske events og netværksforløb. Alle produkter kan købes og betales med både VISA, MasterCard & American Express. Der er naturligvis ingen betalingsgebyrer, og alle priser angives i DKK.

Produkter og netværksforløb

Levering af online-produkterne sker som oftest i løbet af få minutter, men i helt særlige tilfælde kan der gå op til fem hverdage. Der er 14 dages returret på tilmelding på netværksforløb, såfremt de digitale produkter ikke er downloaded/streamet, da det anses som brud på emballagen. I det øjeblik de downloades/streames, anses det for brudt emballage, og fortrydelsesretten bortfalder. Al trafik og streaming trackes i backend.

Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, og endnu ikke har downloaded/streamed materialet, så kontakt os på hello@ladiesfirst.dk og du vil få alle pengene tilbage.

Vi tilbagebetaler ikke penge i tilfælde af at du bliver forhindret i at deltage ved netværksmøder – hverken i tilfælde af sygdom eller andet fravær.

Alle datoer, tidspunkter samt lokationer for netværksforløb er med forbehold for ændringer. Vi forbeholder os desuden retten til at aflyse netværksforløb ved for få tilmeldte, samt at afvise tilmeldinger, der ikke falder indenfor kriterierne.

Alle rettigheder til leverede digitale produkter tilhører Ladies First Network Aps.Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt inden for én husstand, og online-produkterne må i ingen tilfælde videredistribueres til andre eller bruges i undervisningsøjemed. Kontakt 0s på hello@ladiesfirst.dk, såfremt du ønsker at benytte materialet til undervisning – måske kan vi finde en løsning.

Ved Collective medlemskab og deltagelse i netværksforløb  har du adgang til indholdet, så længe du er medlem. Ved udmelding mistes adgang til alt indhold.

Al indhold benyttes på eget ansvar, og kan ikke erstatte gældende lovgivning indenfor de områder, der rådgives. Du anbefales derfor at læse op på given lovgivning (eksempelvis markedsføringsloven, persondata, skat m.v.).

Events & fysiske arrangementer

Ved køb af billetter til fysiske events (herunder Ladies:Meet, Ladies:Learn m.fl.) er tilmelding bindende. Jf. Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten, hvorfor du ikke kan få dine penge retur, hvis du fortryder eller bliver forhindret i at deltage i et event.

Billetten er dog ikke personlig, og du er velkommen til at sælge din plads videre til en anden.

Privatlivspolitik & opbevaring af data

De oplysninger, som du afgiver i forbindelse med et køb af ydelser, opbevares på Simplero, som er passwordbeskyttet. Vi opbevarer ikke andre oplysninger, end dem, du afgiver i forbindelse med køb.

Den email, som du benytter i forbindelse med køb, bruges bl.a. til at sende dig vigtige opdateringer om den ydelse du har købt. Vær opmærksom på, at såfremt du frasiger dig at modtage disse, så er det på eget ansvar. Du kan altid fravælge ‘marketing emails’ og stadig modtage emails omkring den ydelse, du har købt. Alle emails har et link i bunden, hvor du kan se, præcis, hvad du er skrevet op til, samt afmelde dig det hele.

Vi opbevarer ikke andre informationer, end dem, som du har oplyst, og du kan altid logge ind og se og rette i de data, du har oplyst. Du kan altid kontakte os på hello@ladiesfirst.dk såfremt du ønsker hjælp til at slette dine data.

Alle oplysninger i forbindelse med dit køb opbevares og behandles af Simplero på vegne af os.

Betalingsoplysninger er altid krypterede

Vi bryder os heller ikke om spam, og du kan når som helst framelde dig alle mails fra os via linket, som findes i bunden af alle mails, som vi sender ud via Simplero.

Vi arbejder altid under tavshedspligt, og videregiver ikke informationer – hverken skriftligt eller mundtligt – til tredjepart, med mindre andet er tydeligt aftalt.

E-mails

Ladies First Network Aps kan ikke tage særlige forholdsregler til specielle spamfiltre eller dysfunktionelle mailadresser, så det er dit eget ansvar at sikre, at du modtager mails fra os. Har du problemer, så er du dog mere end velkommen til at indberette problemet til hello@ladiesfirst.dk – og husk at tjekke dit spamfilter inden da. Du modtager også kvittering for dit køb på din mailadresse, og det er dit eget ansvar at gemme denne kvittering.

På denne hjemmeside kan der benyttes Visakort og MasterCard som betalingsmiddel. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er naturligvis krypterede (SSL).

Ladies First ApS gemmer ikke hverken kortnummer, udløbsdato eller kontrolcifre i web-forretningens systemer.

Der tages imod følgende kort: VISA, MasterCard og Dankort