• 5 gode råd til fremtidige kvinder i bestyrelsesuniverset

  Bogen indeholder fem artikler af hhv. Camilla Ley Valentin, Helle Katholm Knudsen, Annette Otto, Hanne Jessen Krarup og Mie Krog. Det er den tredje og sidste bog i en serie om Kvinder i Bestyrelsesuniverset, som Ladies First har genudgivet i dec. 2017 i samarbejde med Kvinder i Bestyrelser.

 • 5 beretninger fra kvinder i bestyrelsesuniverset

  Bogen indeholder fem personlige beretninger af hhv. Maria Sennels, Bente Knap, Charlotte Alexandra Pedersen, Birgitte Sand og Birgit Pichat. Det er den anden bog i en serie af tre bøger om Kvinder i Bestyrelsesuniverset, som Ladies First har genudgivet i dec. 2017 i samarbejde med Kvinder i Bestyrelser.

 • 5 gode grunde til at snakke om kvinder i bestyrelsesuniverset

  Bogen indeholder fem artikler af hhv. Peter Horn, Gitte Maya Elsing, Lisbeth Hald, Susanne Hoeck og Jørgen Peter Rasmussen. Det er den første i en serie af tre bøger om Kvinder i Bestyrelsesuniverset, som Ladies First har genudgivet i dec. 2017 i samarbejde med Kvinder i Bestyrelser.

 • 1, 2, 3 Netværk!

  I dette lille inspirationskatalog, har vi samlet fire af vores yndlings netværksøvelser, som du kan tage med til dit næste møde eller arrangement. Der er øvelser til både små og store grupper, og de kræver hverken forberedelse eller de store rekvisitter. Rigtig god fornøjelse!

 • Skal din bog være her?

  Vi vil meget gerne udbrede nyttige og givende litteratur relevant for kvinder om arbejdsliv og karriere.

  Så har du noget velproduceret læsestof som kan løfte kvinder i arbejdsliv, så skynd dig at kontakte, så vi kan hjælpe med at distribuere dit indhold.