Et fællesskab af kvinder, der skaber det arbejdsliv og samfund de drømmer om

Ladies First har siden 2012 skabt fællesskab og netværk.

Her udvikler du dig i dit arbejdsliv, så dine potentialer indfries samtidig med, at du løfter kvinder omkring dig med dine erfaringer og talenter.

Sammen nedbryder vi gamle kønsroller og skæve forventninger til kvinder i vores organisationer og samfund og arbejder for lige muligheder for alle uanset køn.

Skab et meningsfuldt og udviklende arbejdsliv

Som en del af Ladies First skaber du positiv udvikling for andre kvinder samtidig med, at du selv får ny viden og handlekraft til at navigere i og håndtere udfordringer i dit eget arbejdsliv.

 

Mange kvinder håndterer ofte selv et uforudsigeligt og til tider krævende arbejdsliv. I Ladies First er vi et fællesskab af kvinder, der aktivt styrker og løfter hinanden, så vi sammen kan bevæge os mod det arbejdsliv og samfund, vi drømmer om.

Værdier

Hos Ladies First ser vi diversitet som en præmis for vores udvikling i arbejdslivet. Vi lærer mest af dem der ikke ligner os selv, alle dem der har andre erfaringer, uddannelser, baggrunde og holdninger.

I Ladies First behøver du ikke at være på en bestemt måde for at passe ind, du må gerne være "både og" uden at skulle undskylde for det. Og derfor hylder og anerkender vi gennem vores arbejde, at kvinder er vidt forskellige og består af mange sider på samme tid.

Vi tror fuldt og fast på, at "både og" er langt mere meningsgivende og værdifuldt end "enten eller". Og vi insisterer på at have ret til at udvise og handle på modsatrettede følelser og værdier både som virksomhed og som mennesker 

Råstyrke

Følsomhed

Samarbejde

Selvstændighed

Lethed

Seriøsitet

Råstyrke

Vi behøver råstyrke for at kunne handle, tage credit for egne kompetencer og turde at sige fra og udpege elefanten i rummet. Og særligt har vi brug for råstyrke når vejen til drømmejobbet slår knuder og vi må bryste os med udholdenhed.

Damerne bag

Vi er en del af Ladies First ligesom dig. Vi har ansvaret for at holde rummet og guide dig gennem netværksmøder og -forløb, finde relevant viden og være en fælles stemme for Ladies First.

Ligesom dig, har vi erfaringer med at være kvinder i arbejdslivet og med at møde særlige (og til tider urimelige) forventninger til, hvad vi skal kunne og være i arbejdslivet. Vi afdækker dit og de øvrige kvinders behov og sammen finder vi løsninger og muligheder, der skaber udvikling individuelt og kollektivt. 

Vi har et bredt spænd i vores personlige og faglige erfaring med at navigere i krævende og uforudsigelige arbejdsliv både i forhold til niveauer og funktioner. Tilsammen har vi faglig viden og erfaring med at skabe faglige og faciliterede læringsrejser, så der skabes rum for udvikling af dig og for fællesskabet. Vi har års erfaring med udvikling af mennesker i organisationer og med at forstå og sætte os ind i de samfundsmæssige og organisatoriske problemstillinger kvinder står overfor og hvad der skal til for at skabe de arbejdsliv vi drømmer om.

Nikoline brænder, som antropolog med speciale i kønsstudier, helt naturligt for at nørde i alt der har med køn, kvinder og ligestilling at gøre og som Kaospilot er hun en kreativ facilitator, der sikrer at alle stemmer høres i rummet.

Louise Marie har gennem mange år arbejdet som leder og underviser. Hun er vildt passioneret for at skabe bæredygtige organisationer, hvor klassiske tilgange til arbejdsliv udfordres og hvor ledelsesbegreber og virksomheder tilpasses mennesker og ikke omvendt. Hun elsker at facilitere læringsforløb og nørde ud i teorier om karriere, ledelse og organisationer.

Nikoline Nybo
Partner og COO

BA Antropologi og Kaospilot. Erfaring inden for kulturanalyse og antropologisk metode, projektledelse og procesdesign, organisationsudvikling og facilitering.

Louise Marie Genefke
Partner og CEO

Cand. mag. Marketing & Kommunikation, MA Ledelse, ekstern lektor AU. Erfaring med ledelse, talent- og organisationsudvikling, facilitering og Employer Branding.

FN’s Verdensmål

I vores daglige arbejde og gennem vores produkter, bidrager Ladies First Network til realiseringen af udvalgte dele af FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling.

Tidligere partnere

Ladies First | Maria Leerbeck

Maria Leerbeck
Partner (Aug. 2014 – jan. 2019)

Stifter af Forlaget Fortæl, der
laver personlige erindringsbøger,
samt netværkskoordinator hos
Bestyrelseskvinder.

Ladies First | Frederikke Schmidt

Frederikke Schmidt
Partner (Aug. 2014 – jan. 2019)

Iværksætter og indehaver af skovirksomheden roccamore, der designer og producerer ergonomisk korrekte høje hæle.

Ladies First | Marie Olofsen

Marie Olofsen
Partner (Maj. 2015 – jan. 2019)

Konsulent hos Workz, foredragsholder samt bestyrelsesmedlem hos I tråd med verden.

Ladies First | Katja Meyer

Katja Meyer
Partner (Jan. 2017 – jan. 2019)

Iværksætter og partner i tech start-up’et Eachthing, der arbejder for at give forbrugerne indblik i de produkter, de køber.

Ladies First | Alexandra Balshøj

Alexandra Balshøj
Medstifter & partner
(Aug. 2012 – Dec. 2016)

Digital Content Marketing Manager v. Cryos International samt medforfatter bag bogen ‘Fra 0 til 100’.

Ladies First | Maria Splid Kirkegaard

Maria Splid Kirkegaard
Medstifter & Partner
(Aug. 2012 – Dec. 2013)

User Experience Consultant v. Sorthvid.

Ladies First | Maria Garde

Maria Garde
Medstifter & Partner
(Aug. 2012 – Dec. 2013)

Studio Director v. MindFox Studios.