Mere om damerne bag

Louise Marie Genefke

Louise Marie er uddannet cand. mag. i Kommunikation, Marketing & Management samt har en MA i Ledelse. Hun er desuden uddannet inden for ledelsescoaching  samt systemisk og klassisk projektledelse.

Louise er passioneret, engageret og energisk. Hendes motto er at tingene skal gøres ordentligt. Hun kommer fra landet og er ofte som barn blevet beskrevet som gæv - og det er hun stadig. Louise er lattermild, hårdtarbejdende og lidt af en fagnørd.

Hun har gennem mange år arbejdet med videregående uddannelse på universitet og erhvervsakademi både som chef og underviser og i dag nyder hun sideløbende med direktørjobbet hos Ladies First at være ekstern lektor på Aarhus Universitet inden for bl.a. Employer Branding og Diversity & Inclusion. Gennem de seneste 14 år har Louise opøvet kompetencer inden for undervisning og facilitering, ledelsesrådgivning, talentudvikling, ledelse og organisationsudvikling.

Efter 7 år som leder mistede Louise gnisten og meningen i ledelsesjobbet. Det var fedt at være personaleleder, men stillingen var blevet til ledelse pr. excel. Efter lidt betænkningstid sagde hun op uden et andet job på hånden og valgte et noget drastisk karriereskifte til iværksætteri og partnerskab i Ladies First. Hun har ikke fortrudt det et sekund.

Louise er godt gift og har tre skønne piger Solvej, Ellinor og Vilma. For at holde orden i kaos dyrker hun Iyengar Yoga og er i gang med uddannelsen til Iyengar yogalærer.

Louise tror fuldt og fast på at alle har unikke talenter, der kan udvikles og dyrkes og blive værdiskabende for virksomheder og organisationer og hun arbejder dedikeret for at kvinder får forløst deres potentialer og oplever at der er en plads til dem på tværs af det samlede danske arbejdsmarked.