Louise Marie Genefke

Ladies First | Louise Marie Genefke
Kontakt

louisemarie@ladiesfirst.dk

+45 53 76 19 60

Hvem er Louise Marie?

Louise Marie Genefke er uddannet cand. mag. i Kommunikation, Marketing & Management samt MA i Ledelse. Hun er desuden uddannet i ledelsescoaching og systemisk og klassisk projektledelse.

Louise er passioneret, engageret og energisk. Hendes motto er at tingene skal gøres ordentligt. Hun kommer fra landet og er ofte som barn blevet beskrevet som gæv - og det er hun stadig. Louise er lattermild, hårdtarbejdende og lidt af en fagnørd.

Hun har gennem mange år arbejde med videregående uddannelse på universitet og erhvervsakademi både som chef og som underviser og i dag nyder hun sideløbende med direktørjobbet hos Ladies First at være ekstern lektor på Aarhus Universitet inden for bl.a. Employer Branding. Gennem de seneste 12 år har Louise opøvet kompetencer inden for undervisning, rådgivning, talentudvikling og ledelse af videnmedarbejdere.

Louise er godt gift og har tre skønne piger Solvej, Ellinor og Vilma. For at holde orden i kaos dyrker hun Iyengar Yoga og er ved at uddanne sig til Iyengar Yogalærer, uddannelsen tager 4 år. Hun springer sjældent over hvor gærdet er lavest.

Louise tror fuldt og fast på at alle har unikke talenter, der kan udvikles og dyrkes og blive værdiskabende for virksomheder og organisationer og hun arbejder dedikeret for at kvinder får forløst deres potentialer og oplever at der er en plads til dem på tværs af det samlede danske arbejdsmarked.