Privatlivspolitik

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som medlem eller tilmelder dig vores events eller forløb via vores hjemmeside eller vores udbyder Simplero.

Generelt om personoplysninger

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.
I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster yderligere informationer (dvs. ved tilmelding eller oprettelse som medlem) behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger, samt i nogle tilfælde fødselsdato, beskæftigelse, link til din linkedin-konto og/eller din hjemmeside. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til vores aktiviteter, forløb eller events.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil anvender vi dit navn og din e-mail adresse til at fremsende vores nyhedsbrev.

Såfremt du ikke ønsker at afgive dine oplsyninger, vil det i nogle tilfælde ikke være muligt at benytte vores services.

Formål

Oplysningerne bruges til

  • At identificere dig som bruger og personliggøre din oplevelse, herunder for at kunne vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig
  • At forbedre vores hjemmeside og services.
  • At leverer den bedste service når vi modtager kundeserviceanmodninger.
  • At administrere en konkurrence, kampagne, undersøgelse eller anden sidefunktion.
  • At registrere dine køb og betalinger
  • At kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev.
  • At anmode om vurderinger og anmeldelser af vores ydelser, events eller forløb
  • At følge op når vi har talte med dig via f.eks. e-mail eller telefon
  • At optimere vores services og indhold

Vi vil ikke behandle dine personligoplysninger til andre formål end de nævnte uden først at indhente et udtrykkeligt samtykke fra dig. Ved accept til viderebehandling til et andet formål, vil vi oplyse, hvad formålet er samt andre relevante oplysninger.

Brug og sletning

Vi indhenter kun de personoplysninger, som vi har behov for, og vi behandler dem kun i det omfang og kun i det tidsrum, som er nødvendigt for at opfylde de nævnte formål med behandling.

Vi opbevarer kun dine personoplysninger i det tidsrum, som er nødvendigt, og de slettes permanent, når vi ikke længere skal bruge dem, med mindre andet er aftalt med dig.

Videregivelse til andre

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Vi videregiver til følgende personer / virksomheder i overensstemmelse med behandlingsformålet:

  • Tilmeldinger til nyhedsbreve samt medlemskaber og tilmeldinger til events, netværksforløb og andre aktiviteter, behandles via Simplero. Du har til hver en tid mulighed for at se præcis hvad du er tilmeldt og enten berigtige eller slette den information vi har om dig i Simplero.
  • Såfremt du har afgivet en offentlig kommentar via vores hjemmeside eller vores Facebook-side, Instagram-profil eller andre af vores kanaler (enten en anbefaling, kommentar eller offentlig deltagelse i en konkurrence) kan denne anvendes eks. i forbindelse med vores ansøgninger efter midler til netværket, eller i forbindelse med markedsføring med din tilladelse.
  • Såfremt du modtager vores nyhedsbrev eller er tilmeldt andre af vores services, kan din mail-adresse anvendes til at danne baggrund for målgruppe-annonceringer på Facebook – dvs. at Facebook på baggrund af din mail adresse vil målrette os andre lignende profiler til brug for markedsføring.
  • Via en Facebook-pixel på vores hjemmeside, vil du kunne opleve at du vil få vist reklamer på Facebook ifm. et besøg på vores hjemmeside.

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” nedenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandler i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse, jf. nedenfor.

 

Overførsel af personoplysninger til tredjeland eller internationale organisationer

Vi overfører personoplysninger til følgende tredjeland eller andre internationale organisationer; Simplero, Facebook, Google, Dropbox, LinkedIn.

Disse modtagere er godkendt og har tilstrækkelige foranstaltninger for persondatabeskyttelse.

 

Databeskyttelse og Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.
Vores hjemmeside scannes jævnligt for sikkerhedshuller og kendte sårbarheder for at gøre dit besøg så sikkert som muligt.

Dine personlige oplysninger er indeholdt bag sikrede netværk og er kun tilgængelige for et begrænset antal personer, der har særlige adgangsrettigheder til sådanne systemer, og er forpligtet til at holde oplysningerne fortrolige.
Alle følsomme oplysninger, f.eks. kreditkortoplysninger krypteret via Secure Socket Layer (SSL) teknologi.

Vi har implementeret en række sikkerhedsforanstaltninger for at opretholde et højt sikkerhedsniveau omkring dine personoplysninger, når du som bruger placerer en ordre og/eller indtaster, sender eller får adgang til dine oplysninger.

Alle transaktioner behandles via en gatewayudbyder og lagres eller behandles ikke på vores servere.

 

Dine rettigheder

I forbindelse med vores behandling af din personoplysninger har du følgende rettigheder:

  1. Hvis retsgrundlaget for behandlingen er et samtykke, har du, indtil behandlingen afsluttes eller dine personoplysninger slettes, ret til at trække dit samtykke tilbage. Tilbagetrækning af samtykket berører ikke lovligheden af den behandling, som vi allerede har foretaget, som er baseret på samtykket inden tilbagetrækningen
  2. Du har ret til at anmode vores dataansvarlige om indsigt i de personoplysninger, vi har og behandler om dig
  3. Du har ret til at anmode om, at vi berigtiger forkert eller misvisende oplysninger eller sletter dine personoplysninger. I det tilfælde, at vi har overdraget oplysningerne til en anden modtager, vil vi på din vegne give modtageren besked på, at berigtige forkerte eller misvisende oplysninger om dig eller om at slette disse.
  4. Du ret til at begrænse vores muligheder for at behandle dine personoplysning eller til at gøre indsigelse mod behandlingen.
  5. Du er berettiget til at få de personoplysninger, vi har registeret om dig udleveret personligt i et nemt læseligt og brugbart format. Du er også berettiget til at anmode om, at få dine personoplysninger overdraget til en anden modtager uden omkostninger for dig.
  6. Du har altid ret til at klage over vores behandling af dine personoplysninger. En klage kan sendes til datatilsynet. Kontaktoplysninger kan findes på www.datatilsynet.dk.

Hvis du vil gøre nogen af dine rettigheder gældende kan du fremsende en anmodning herom til vores dataansvarlig på følgende måde:

Dataansvarlig: Marie Olofsen
Tlf.: 2625 6631
E-mail: marie@ladiesfirst.dk

Hvis vi modtager en henvendelse fra dig over telefon, hvor du anmoder om udlevering af oplysninger m.v., vil vi bede dig om at legitimere dig med billede-id med navn og adresse, for at være sikkert på, at vi udlevere oplysningerne til den rigtige person og det rigtige sted. Dette kan eftersendes.

 

Cookiepolitik – hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, som et websted eller dets tjenesteudbyder overfører og gemmes til din computers harddisk via din webbrowser (hvis du tillader det), mobil eller tilsvarende, med det formål at gør det muligt for webstedets eller tjenesteudbyderens systemer at genkende din browser og registrere og huske visse oplysninger, indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. en virus.

Hvad bruger vi dem til?

Vi bruger cookies til at hjælpe os med at kompilere aggregerede data om site trafik og site interaktion, så vi kan tilbyde bedre site oplevelser og værktøjer i fremtiden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Nedenfor har vi uddybet hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies fra tredjeparter

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
• Google Analytics
• Facebook Pixel
• Ved brug af vores tilmeldings- og betalings-løsninger på Simplero accepterer du ligeledes deres cookies.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.
Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.
Henvendelse herom kan ske til: Marie Olofsen (tlf.: 2625 6631 / marie@ladiesfirst.dk)
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Firma: Ladies First Network Aps
Adresse: Nørregårds Alle 55, 8362 Hørning
E-mail: hello@ladiesfirst.dk
Telefon: 2625 6631
Domænenavn: www.ladiesfirst.dk