Mere om damerne bag

Nikoline Nybo

Med en baggrund i antropologien er Nikoline kompetent i kulturel analyse, deltagerobservation og skabelsen af en dybdegående forståelse for arbejdsmiljø- og dynamikker. Nikoline har gennem sine studier specialiseret sig inden for kønsstudier og kan derfor koble den kulturelle analyse med en forståelse af, hvordan forestillinger om køn påvirker vores arbejdsliv.

Nikoline er Kaospilot, hvilket har givet hende kompetencer indenfor procesdesign, forandringsmetoder, projekt- og selvledelse og facilitering. Hun er specifikt interesset i systemisk forandring, og hvordan vi kan blive bevidste om de kulturelle systemer vi er en del af for at kunne forandre dem positivt alene eller i et fællesskab.

Nikoline tror på, at fællesskaber har stor forandringspotentiale i vores samfund, og at vi i fællesskaber kan løfte mere end, når vi er alene. Derfor har hun selv indgået i mange fællesskaber i årenes løb ligefra faglige læse- og debatkredse og frivillige kunstorganisationer til gymnastikfællesskaber både som træner og udøver.

Arbejdet i Ladies First Network giver Nikoline mulighed for at kombinere personlige værdier med et professionelt virke, der er med til at sikre udviklingen af en mere bæredygtig og innovativ fremtid gennem øget kønsdiversitet i alsidige brancher og på alsidige niveauer på arbejdsmarkedet og landets arbejdspladser.