Kurser, guides og workshops

Med vores onlinekurser, guides og workshops skaber du udvikling af og forandring i dit arbejdsliv. Kom i gang allerede i dag.

 

Klik for mere information

Klik for mere information

Klik for mere information

Klik for mere information

Skab et arbejdsliv med mening og arbejdsglæde

  • Ønsker du at opnå et arbejdsliv, der motiverer dig og passer til dig som person?
  • Ville du ønske, at du arbejdede med noget, der gav dig glæde, og hvor du kunne have hele dig med?
  • Er du træt af at finde jobs, hvor du prøver at tvinge dig selv til at passe ind?
  • Vil du gerne et sted hen, hvor du kan mærke, du bliver brugt, udfordret og udviklet på den rigtige måde, så du kommer i flow og får energi af dit arbejde?
  • Har du brug for at skabe et overblik over, hvordan du vil udvikle dig i dit nuværende job eller virksomhed, så du forbliver motiveret for at arbejde der?
  • Savner du afklaring i forhold til, hvad du er god til, hvor du vil hen i dit arbejdsliv, og hvordan du kommer i mål med det?

Alt sammen og meget mere kan du arbejde med i onlinekurset 'Skab et arbejdsliv, du vil elske at stå op til', som er udviklet i et samarbejde mellem Ladies First og businessmentor og mindset-coach Anne Pernille Fischer. Vi tilbyder både en "vi-gør-det-sammen" version, som kører 2 gange årligt, eller en "gør-det-selv" version, som du kan påbegynde med det samme.

Vil du have en lille smagprøve på os og vores tilgang? Så start med online mini-workshoppen 'Skab arbejdsglæde og meningsfuldhed'.

Ønsker du at få mere viden og opdateringer om vores onlinekursus 'Skab et arbejdsliv, du vil elske at stå op til'? Så tilmeld dig vores nyhedsliste lige her.

 


Skab Netværk!

Vi har lavet en udførlig guide, “Skab Netværk”, til dig, der går med tanken om at skabe og blive en del af et mindre netværk, men ikke helt ved, hvor du skal starte.

Guiden tager dig i hånden gennem 5 udførlige trin med øvelser, refleksioner og modeller, der alle hjælper dig med at skabe det netværk, du går og drømmer om sammen med andre. Find netværksguiden nedenfor.

Deltagere siger

Ida Bollerupholm

Jeg er blevet klogere på mig selv fagligt og virkelig fundet ud af, hvad jeg synes er spændende at arbejde med, og hvad der motiverer mig

Nadia Norup

Jeg har fået sat ord på, hvad der er vigtigt for mig i mit arbejdsliv – det gør det nemmere at handle på og sige det højt til andre. Og så er jeg blevet klogere på mig selv, og hvad der er vigtigt for mig, og hvilke kvaliteter jeg har.

Galleri