Netværk

Ladies First netværk består af åbne netværksgrupper på facebook i ni byer. Her deler vores medlemmer viden, inspiration og spørgsmål omkring karriere, arbejde og iværksætteri,og får på den måde værdifuld sparring fra hinanden.

Netværksgrupperne på Facebook er kernen i vores netværk, og her har vi i dag mere end 11.000 medlemmer. Det er også via disse grupper, at vi informerer om og inviterer vores medlemmer til netværksmøder, kurser og workshops.

Tilmeld dig Facebookgruppen i din by

Netværksforløb

Udover det åbne netværk, tilbyder vi også en række lukkede netværksforløb, hvor mindre grupper på 10-18 ambitiøse, engagerede iværksætter- eller karrierekvinder mødes over en periode på ca. 5 måneder. Formålet er at skabe værdi for medlemmerne gennem sparring, udvikling og oprigtige, åbne relationer.

Netværksforløbene henvender sig til hhv. karriere- og iværksætterkvinder, der ønsker at skabe nye, stærke relationer til ligesindede og derigennem udvide deres netværk og udvikle sig selv. Der starter nye forløb op i både Aarhus, Viborg, København og online i hhv. marts og september hvert år.