Blog

2. september 2014
| Ledelse | Portræt

Kvinder, der leder: Anne Glad og Anne Mette Zachariassen på Envision

Livstilsekspert Ladies First

Anne Glad

Netværksmøde på reklamebureauet Envision

Torsdag d. 28. august holdt vi et brag af et netværksmøde på reklamebureauet Envision i Aarhus. Aftenens tema var 'Kvinder og ledelse' og hovedtalere var strategisk direktør hos Envision, Anne Glad, og direktør for Højskolen for Kreative Erhverv, Anne Mette Zachariassen.

De to talere fortalte hver især om deres vej til deres nuværende karriereposition og om deres tilgang til ledelse. Selvom de to lederkvinder er forskellige, hvad angår livsstil og arbejdsområder, så gik der alligevel nogle pointer igen i de to oplæg. Bl.a. at en lederkarriere betyder, at man skal brænde for det man laver og gå op i det med liv og sjæl samt, at lange arbejdedage og venindesavn er med i pakken. Tak for interessante og indsigtsgivende ord fra jer begge!

Aftenen blev, traditionen tro, afsluttet med 3 x 3 Minutes for Fame, hvor 3 medlemmer var på scenen for at pitche noget de brænder for, og som de synes skal fortælles videre til andre. De tre modige damer var Ida Christine Andersen fra Made My Day, Anja Hjort Løfkvist fra Nöjsom Magazine og Josephine Hagger fra YOGA TO GO. Også tak til jer for ordene og for, at I holdt jer under de 3 minutter!

Næste netværksmøde i Aarhus bliver d. 1. oktober 2014 hos Karlbak i Mejlgade. Mere info kommer så snart, så hold øje med facebookgruppen eller ladiesfirst.dk.

Over and out!