Åbn indlæg

Mary Consolata Namagambe

Mary Consolata Namagambe er 30 år, Cand. Jur og grundlægger af virksomheden ‘She For She’, der har base i Uganda og arbejder for at støtte piger og kvinder i at fortsætte deres uddannelse og opnå deres potentiale gennem oplysning og adgang til sanitære produkter. Derudover har hun været radiovært på radio24syv i debatprogrammet ‘Mary og de Gamle Hvide Mænd’.

Læs mereMore Tag
Åbn indlæg

Laura Vilsbæk

Laura Vilsbæk er 44 år og soloselvstændig som digital forretningsudvikler og bestyrelsesmedlem. Laura er passioneret omkring bestyrelsesarbejde og hvordan vi får mange flere forskellige profiler ind i de danske bestyrelser og ikke mindst bringer bestyrelsesarbejdet ned på jorden.

Derudover er hun bestyrelsesaktivist på Nyibestyrelsen.dk og forfatter til “Du behøver ikke hedde Jens og gå i jakkesæt”

Læs mereMore Tag
Åbn indlæg

Mariane Mickelborg

Mariane Mickelborg er 63 år og direktør og founder af GOALS sammen med hendes to børn. Hun er uddannet Art Director på reklamebureau i Aalborg, er multimediedesigner fra KEA og har en bachelor i Kulturformidling og Informationsvidenskab fra Københavns Universitet, med en top up i Innovation og Entrepreneurship. Foruden dette er hun uddannelsesleder på Level Up coach-uddannelse, certificeret coach og mentor i Option Process Dialogue og så har hun løbende undervist erhvervs- og kommunikationsbranchen i nytænkning.

Læs mereMore Tag
Åbn indlæg
Fotograf: Steen Brogaard

Anna von Lowzow

Anna von Lowzow er 60 år og er filminstruktør og producer ved Nordisk Film. Hun er historieformidler, bestyrelseskvinde, fordragsholder og så er hun født i højadlen, som er betegnelsen for den fornemmeste del af den danske adel. Derudover kender du måske også Anna von Lowzow fra TV, da hun er fast kommentator på TV, når kongelige begivenheder transmitteres. 

Læs mereMore Tag
Åbn indlæg

Camilla Kloss Fenneberg

Camilla Kloss Fenneberg er 41 år, og stifter af virksomheden Go2Green Energy, hvis primære formål er at få flere danske virksomheder til at støtte den grønne omstilling. Camilla understreger, at du skal huske at følge dine drømme, lovprise dit netværk og så vil hun gerne give hendes egen arbejdsglæde videre til andre.

Læs mereMore Tag

Navigation af indlæg

1 2 3 4 20 21 22