Åbn indlæg

Rushy Rashid Højbjerg

Rushy Rashid Højbjerg er 53 år og partner i HR-konsulenthuset Hudson Nordic. Hun arbejder med headhunting og rekruttering af ledere på højeste niveau i virksomheden. Som tidligere journalist er hun ideel til at opspore talenter fra sit store netværk inden for bl.a. kommunikationsbranchen. Og som aktivt bestyrelsesmedlem af flere NGO’er har hun en særlige ekspertise til også at rekruttere inden for den verden.  

Læs mereMore Tag
Åbn indlæg

Solveig Einarsson

Solveig Einarsson er 52 år. Hun er uddannet ingeniør og HD i organisation. Solveig arbejder som selvstændig rådgivende ingeniør i eget firma, baldvinsdóttir, som tilbyder teknisk projektledelse og facilitering i forbindelse med etablering af procesorienterede ledelsessystemer, proaktivt arbejdsmiljø og maskinsikkerhed samt principiel dokumentation og pålidelige metoder.

Læs mereMore Tag
Åbn indlæg

Mary Consolata Namagambe

Mary Consolata Namagambe er 30 år, Cand. Jur og grundlægger af virksomheden ‘She For She’, der har base i Uganda og arbejder for at støtte piger og kvinder i at fortsætte deres uddannelse og opnå deres potentiale gennem oplysning og adgang til sanitære produkter. Derudover har hun været radiovært på radio24syv i debatprogrammet ‘Mary og de Gamle Hvide Mænd’.

Læs mereMore Tag
Åbn indlæg

Laura Vilsbæk

Laura Vilsbæk er 44 år og soloselvstændig som digital forretningsudvikler og bestyrelsesmedlem. Laura er passioneret omkring bestyrelsesarbejde og hvordan vi får mange flere forskellige profiler ind i de danske bestyrelser og ikke mindst bringer bestyrelsesarbejdet ned på jorden.

Derudover er hun bestyrelsesaktivist på Nyibestyrelsen.dk og forfatter til “Du behøver ikke hedde Jens og gå i jakkesæt”

Læs mereMore Tag

Navigation af indlæg

1 2 3 4 21 22 23