Jeg tror det er sundt at få sat tingene i perspektiv!

Blog

19. januar 2017
| Selvstændig

Jeg tror det er sundt at få sat tingene i perspektiv!

Christina er 27 år, og har siden 2014 drevet virksomheden ElevAkademiet sammen med sin kæreste/kone. Hun er daglig leder af virksomhedens tre afdelinger og mere end 40 tilknyttede undervisere, og hun har meldt sig til netværksforløbet for de erfarne selvstændige i Aarhus i foråret 2017 - for at blive udfordret, få inspiration og blive en dygtigere virksomhedsleder.

 

Christina Rask Exner

Navn: Christina Rask Exner
Alder: 27 år
Uddannelsesbaggrund: BA i Digital design - It, æstetik og interaktion

Kort om din virksomhed
Min kone (Cecilie Rask Exner) og jeg startede ElevAkademiet i 2014. Kort fortalt tilbyder vi lektiehjælp, privatundervisning og holdundervisning til børn og unge i grundskolen. Vores vision er at gøre læring håndgribelig og virkelighedsnært. Siden vi startede i 2014, er der sket meget, og vi har idag tre afdelinger og mere end 40 undervisere tilknyttet.

Vi bestræber os altid på at gøre vores aktiviteter og forløb til en oplevelse, som vores elever ikke glemmer. Vi mener at det er meget vigtigt at børn får lov at undre sig, stille spørgsmål og opleve for at opnå et læringsudbytte, der kan være fundament for livslang læring. Det handler for os om skabe et læringsrum, der giver mening for børnenes hverdag, og på den måde kan være med til at rykke dem fagligt.

Hvorfor har du tilmeldt dig netværksforløbet for selvstændige og hvilke forventninger har du?
Lige nu er jeg den eneste, der arbejder fuldtid i ElevAkademiet. Dette har jeg oplevet godt kan gå hen og blive ret ensomt. Jeg har fået et behov for at komme ud af mit kontor og se hvad andre iværksættere gør derude.

Jeg tror det er sundt at få sat tingene i perspektiv og høre og se hvordan andre tackler udfordringer, succesoplevelser og usikkerheden omkring det at være selvstændig.

Hvad betyder netværk for dig?
Det er faktisk et lidt svært spørgsmål. Når jeg tænker på at have et godt netværk, tænker jeg, at det er noget man har, når man har mennesker omkring sig, som man kan lære af og blive inspireret af, og hvor man samtidig føler man kan give noget værdifuldt igen.

Hvilken type udfordringer står du overfor nu, hvor din virksomhed har nogle år på bagen?
De udfordringer vi står overfor handler for mig i høj grad om at vi er vokset meget hurtigt, og vi har derfor haft svært ved faktisk lige at kunne reflektere over, hvad der er sket.

Er der nogle processer vi kan genoverveje og forbedre? Hvordan kan jeg som chef/daglig leder/direktør udvikle mig, så jeg kan give mere værdi til virksomheden? Hvordan tackler jeg bedst det stressniveau, der følger med væksten?

 

LOGO_BLYANT

Vil du gerne lære Christina bedre at kende? Driver du selv virksomhed og står måske overfor nogle lignende (eller helt andre) udfordringer? Så er Ladies First netværksforløb for selvstændige måske også noget for dig - læs mere og tilmeld dig netværksforløb i Aarhus her!

Vi har også følgende forløb i foråret 2017:

- Barselsnetværk Aarhus
- International Network Aarhus
- Barselsnetværk København
- Netværksforløb København