Blog

22. juni 2021
| Portræt
Netværk giver mig energi og glæde og styrke - jeg lever af at netværke og elsker også at bringe mennesker sammen jeg ved vil blive stærkere sammen  - det fælleskab  er sindsygt vigtigt

Stine Heilmann er 53 år og selvstændig portræt og dokumentarisk fotograf. Stine er uddannet reklamefotograf og har i løbet af de sidste seks år rejst jorden rundt med sit arbejde for internationale virksomheder.

Ladies First fremviser alsidige, kloge og inspirerende kvinder i arbejdsliv. Derfor er dette portræt af en kvinde, som fællesskabet i Ladies First selv har nomineret og ønsker at hylde.

Hvad optager dig lige nu inden for dit arbejdsliv? 

At komme ud i tredje verdens lande (igen) - med mine NGO og fonds samarbejdspartnere og dokumenterer unge piger, kvinder og børns vilkår.

 

Hvilke betydningsfulde valg har du truffet i dit arbejdsliv? 

At forblive selvstændig og ikke lade mig fastansætte - hele tiden at flytte mig - både fysisk og mentalt.

 

Hvad er du særligt god til?

Mennesker - at skabe et tillidsrum og se og aflæse mennesket hurtigt.

At forblive selvstændig og ikke lade mig fastansætte - hele tiden at flytte mig - både fysisk og mentalt.

Hvilke konkrete succeser og udfordringer har du haft i dit arbejdsliv?


Min store succes mødte jeg første gang da jeg vandt et stort job i samarbejde med Dansk Industri og Danida - der sendte mig rundt i 8 af tredje verdens lande for at dokumenterer kvinder og unge pigers små microvirksomheder - udstillingen og bogen var til Women Deliver 2016 - dette har sidenhen ført mig rundt i verden. Udfordingerne har været at jeg har været alene med mine 4 børn meget af deres liv - og skulle forsørge dem, skabe trygge rammer og god økonomi - og indimellem ikke vide om huslejen var hjemme til næste mdr. IS I MAVEN!

Hvad har netværk og fællesskaber bidraget med i dit liv, både arbejdsmæssigt og privat?


SÅ MEGET. Hvis ikke jeg forbliver god netværker var jeg ikke her stadig. Netværk giver mig energi og glæde og styrke - jeg lever af at netværke og elsker også at bringe mennesker sammen jeg ved vil blive stærkere sammen- det fælleskaber sindsygt vigtigt- særligt når du er selvstændig med enkeltkvindesvirksomhed - men også privat - mine veninder betyder ALT! Og dem har jeg mange af til forskellige formål 🙂

 

Hvordan kan vi alle blive endnu bedre til at løfte hinanden i arbejdslivet?

Give give give - øse ud af vores kontakter og viden og erfaringer - jeg elsker at give - det kommer jo tifoldigt igen . Ikke holde på os selv - heller ikke være for nærig med kontakter og ideer. TAG INITIATIVER- LARM!

Jeg elsker at give - det kommer jo tifoldigt igen. 

Hvis du vidste, hvad du i dag ved om arbejdslivet, hvad havde du så fortalt dig selv, da du var helt ny på arbejdsmarkedet?

Spar på kræfterne ind imellem... og PRØV at lade være med at “forelske dig for hurtigt”

 

Hvem har åbnet døre for dig og muliggjort, hvor du er i dag?

Mange forskellige mennesker på min vej… men mest af alt mig selv.

 

Hvilke tre værdier er vigtige for dig i dit arbejdsliv?

Flid, ydmyghed og nysgerrighed. OG PASSION - hov det var fire.