Støt vores arbejde

Som støttemedlem i Ladies First bidrager du til, at vi hver dag kan arbejde for at bidrage til bedre vilkår for kvinder på arbejdsmarkedet, skabe netværk for karriereudvikling og sætte fokus på, hvordan vi opnår øget ligestilling i det danske erhvervsliv. 

Du er med til at løfte kvinder i arbejdslivet og åbne døre for dem på arbejdsmarkedet gennem din støtte til vores arbejde. Hver dag arbejder vi nemlig for at give kvinder mulighed for at skabe den karriere de ønsker. Det sker gennem karrierenetværket WORK, som en del af Ladies First i COLLECTIVE, gennem små netværksmøder MEET, podcasten LADIES TALK og vores BLOG med alsidige rollemodeller i arbejdslivet.

Vær med til at skabe en bevægelse af kvindelige forandringsagenter, der kan bidrage til positiv udvikling i erhvervslivet, øge ligestillingen og repræsentationen - og være rollemodeller for andre.

FN’s Verdensmål

Ladies First Network bidrager til realiseringen af udvalgte dele af FN's Verdensmål for bæredygtig udvikling.

Som støttemedlem bidrager du derfor til, at vi sammen kan skabe en bedre verden for alle - uanset køn og karriereønsker.

Derudover får du...

  • Nyhedsmails, der holder dig opdateret med vores arbejde, indsatser og ligestillings-fremskridt
  • Invitationer til events (og rabat på udvalgte)
  • At 10% af overskuddet går til et godt formål, der kæmper for kvinders rettigheder
  • God karma, high-fives og taknemmelighed fra os

Støttemedlemskabet er et alternativ til vores Collective medlemskab, hvor du aktivt er en del af et fællesskab og netværk af kvinder fra hele landet.

Læs mere om Collective her: www.ladiesfirst.dk/collective