• Anne Katrine Heje Larsen er 44 år, stifter og direktør af DISIE – Danish Institute for Sustainable Innovation & Entrepreneurship, her arbejder hun med at samle økosystemer omkring impact startups og bæredygtige iværksættere i hele landet, blandt andet med eventet Days of Impact som flytter rundt i regionerne og med udgangspunkt i DISIE SPACE som er 1600 m2 arbejdsfællesskab for iværksættere og mikro-virksomheder der til dagligt arbejder med at skabe en bedre verden.

  • Christiane Nico Jensen-Haarup er 58 år, diplomingeniør fra fra Københavns Teknikum og har arbejdet som udviklingsingeniør, som salgsingeniør og blev efterfølgende selvstænding i egen virksomhed, Key7, der sidenhen er blevet til Trusted A/S, som hun i dag er medejer af.

  • Dina Hashem er 25 år, uddannet jurist fra Københavns Universitet, arbejder i Udlændinge- og Integrationsministeriet. Dina er dansk-iraker og ny på arbejdsmarkedet.

  • Iben Maria Zeuthen er 34 år, uddannet journalist og tv- og radiovært. Iben bl.a har for programmet Det næste kapitel på Radio24syv vundet Prix Radio prisen Årets Vært i 2017.

  • Mie Storm er 32 år. Hun har en baggrund som Filosof med speciale i psykiatriske diagnoser og er i dag selvstændig kulturkritisk formidler på Kulturkritisk Forum og mor til to. 

  • Mette Krogsgaard Højlund er 36 år og Digital Design Lead på Politiken.  Mette strikker meget og har den æstetisk smukke og kreative Instagram profil Ungtblod. Derudover kan hun lide at lave pizza og bygge ting. 

  • Anne-Sofie Nielsen er 40 år og er oprindeligt uddannet civilingeniør i informatik og har arbejdet som softwareudvikler inden hun gik ind i ledelse, hvor hun bl.a. har været CTO hos nemlig.com. I dag er hun Chief Technological Officer hos Peakon, der udvikler digitale HR-løsninger, og bestyrelsesmedlem hos Alexandra Instituttet. Anne-Sofie er også mor til 3 døtre i alderen 11-16 år.

  • Med baggrund som både sygeplejerske og jordemoder har Malene Hegenberger mere end 15 års erfaring som kliniker på fødeafdelinger i både ind- og udland. Hun har egen virksomhed, HegenbergerSpeculum, og udviklet et 3D-printet instrument, der hjælper jordmødre med at sy kvinder efter fødslen på en let og smertefri vis.