• Sophie Bohr Grønbæk er 36 år og CEO sam stifter af Undo Forsikring – en dansk forsikringsudfordrer. Sophie har en kandidat i Molekylær Biomedicin og har taget et par store karriereskift i sit arbejdsliv: Først fra forskning til Management Consulting, siden videre til startup-verdenen.

  • Rushy Rashid Højbjerg er 53 år og partner i HR-konsulenthuset Hudson Nordic. Hun arbejder med headhunting og rekruttering af ledere på højeste niveau i virksomheden. Som tidligere journalist er hun ideel til at opspore talenter fra sit store netværk inden for bl.a. kommunikationsbranchen. Og som aktivt bestyrelsesmedlem af flere NGO’er har hun en særlige ekspertise til også at rekruttere inden for den verden.  

  • Nina Shini er 29 år og partner og direktør for Social Works, et bureau af eksperter indenfor influencer-marketing. Derudover er hun medlem af Modebranchens Etiske Charter  og på Forbes liste ’30 under 30′ indenfor Marketing. 

  • Solveig Einarsson er 52 år. Hun er uddannet ingeniør og HD i organisation. Solveig arbejder som selvstændig rådgivende ingeniør i eget firma, baldvinsdóttir, som tilbyder teknisk projektledelse og facilitering i forbindelse med etablering af procesorienterede ledelsessystemer, proaktivt arbejdsmiljø og maskinsikkerhed samt principiel dokumentation og pålidelige metoder.

  • Line Kirsten er 29 år og vært på P3, hvor hun er kendt for at italesætte nogen tunge og svære emner. Udover hendes arbejde på P3 driver hun scenekunstpodcasten og mediet Den 4. Væg. Den startede hun med sin partner Clara i 2016, og det har siden udviklet sig til en frivillig redaktion på godt 20 mennesker spredt over hele landet. 

  • Susie Lynge er 48 år og oprindeligt uddannet folkeskolelærer. I dag er hun direktør i virksomheden Netværks Akademiet, hvor hun arbejder med strategisk networkig og vidensdelig. Derudover er hun foredragsholder, forfatter og erhvervscoach.  

  • Mary Consolata Namagambe er 30 år, Cand. Jur og grundlægger af virksomheden ‘She For She’, der har base i Uganda og arbejder for at støtte piger og kvinder i at fortsætte deres uddannelse og opnå deres potentiale gennem oplysning og adgang til sanitære produkter. Derudover har hun været radiovært på radio24syv i debatprogrammet ‘Mary og de Gamle Hvide Mænd’.

  • Lise-Lotte Reinmark er 58 år og Senior Consultent hos Fiftytwo og stortrives i en rolle, som mange af hendes tidligere kollegaer ikke nødvendigvis, havde set komme.