• Anne Sophie Sehested Münster er CEO og founder af barselsnetværket Inspired Beyond Babies. Læs om hendes arbejdsliv, succeser og udfordringer i portrættet til Ladies First.

  • Carla Mickelborg er 31 år. Hun er influencer og iværksætter med afsnit i personlig udvikling; founder af Club Carla, forfatter af “Jeg elsker mig selv” og CEO i Goal-setter. 

  • Anna von Lowzow er 60 år og er filminstruktør og producer ved Nordisk Film. Hun er historieformidler, bestyrelseskvinde, fordragsholder og så er hun født i højadlen, som er betegnelsen for den fornemmeste del af den danske adel. Derudover kender du måske også Anna von Lowzow fra TV, da hun er fast kommentator på TV, når kongelige begivenheder transmitteres. 

  • Gry Nielsen-Jexen er 30 år  og cand. mag. i Historie og Pædagogik & Uddannelsesstudier. Og så er hun stifter af kvindekanonen ’Kvinde Kend Din Historie’  , hvor hun fremhæver historiske kvindelige forbilleder, der ikke nødvendigvis er blevet hyldet i vores historiebøger.  

  • Camilla Kloss Fenneberg er 41 år, og stifter af virksomheden Go2Green Energy, hvis primære formål er at få flere danske virksomheder til at støtte den grønne omstilling. Camilla understreger, at du skal huske at følge dine drømme, lovprise dit netværk og så vil hun gerne give hendes egen arbejdsglæde videre til andre.

  • Ulla Essendrop er journalist, nyhedsvært og international moderator. Derudover er hun helt igennem ildsjæl, står ved sine kvalifikationer og undskylder ikke for sig selv.

  • Maria-Louise Lund Nielsen er 30 år og arbejder som Souschef hos Det Danske Madhus i Trige. Hun er uddannet i ernæring og sundhed og er såkaldt ”fritids iværksætter” med sin mentorvirksomhed “Mindledelse” og fødevare instagram profilen, NordliAroma.

  • Karin Rosenberg Engelbrecht er 38 år og er selvstændig serieiværksætter. Karin er derudover hesteadfærdsspecialist og -underviser og driver en hestepension og rideskole. Hun er frivillig ledertræner og tidl. næstformand for De grønne pigespejdere.