• Susie Lynge er 48 år og oprindeligt uddannet folkeskolelærer. I dag er hun direktør i virksomheden Netværks Akademiet, hvor hun arbejder med strategisk networkig og vidensdelig. Derudover er hun foredragsholder, forfatter og erhvervscoach.  

  • Mary Consolata Namagambe er 30 år, Cand. Jur og grundlægger af virksomheden ‘She For She’, der har base i Uganda og arbejder for at støtte piger og kvinder i at fortsætte deres uddannelse og opnå deres potentiale gennem oplysning og adgang til sanitære produkter. Derudover har hun været radiovært på radio24syv i debatprogrammet ‘Mary og de Gamle Hvide Mænd’.

  • Lise-Lotte Reinmark er 58 år og Senior Consultent hos Fiftytwo og stortrives i en rolle, som mange af hendes tidligere kollegaer ikke nødvendigvis, havde set komme.

  • Laura Vilsbæk er 44 år og soloselvstændig som digital forretningsudvikler og bestyrelsesmedlem. Laura er passioneret omkring bestyrelsesarbejde og hvordan vi får mange flere forskellige profiler ind i de danske bestyrelser og ikke mindst bringer bestyrelsesarbejdet ned på jorden.

    Derudover er hun bestyrelsesaktivist på Nyibestyrelsen.dk og forfatter til “Du behøver ikke hedde Jens og gå i jakkesæt”

  • Mariane Mickelborg er 63 år og direktør og founder af GOALS sammen med hendes to børn. Hun er uddannet Art Director på reklamebureau i Aalborg, er multimediedesigner fra KEA og har en bachelor i Kulturformidling og Informationsvidenskab fra Københavns Universitet, med en top up i Innovation og Entrepreneurship. Foruden dette er hun uddannelsesleder på Level Up coach-uddannelse, certificeret coach og mentor i Option Process Dialogue og så har hun løbende undervist erhvervs- og kommunikationsbranchen i nytænkning.

  • Anne Sophie Sehested Münster er CEO og founder af barselsnetværket Inspired Beyond Babies. Læs om hendes arbejdsliv, succeser og udfordringer i portrættet til Ladies First.

  • Carla Mickelborg er 31 år. Hun er influencer og iværksætter med afsnit i personlig udvikling; founder af Club Carla, forfatter af “Jeg elsker mig selv” og CEO i Goal-setter. 

  • Anna von Lowzow er 60 år og er filminstruktør og producer ved Nordisk Film. Hun er historieformidler, bestyrelseskvinde, fordragsholder og så er hun født i højadlen, som er betegnelsen for den fornemmeste del af den danske adel. Derudover kender du måske også Anna von Lowzow fra TV, da hun er fast kommentator på TV, når kongelige begivenheder transmitteres.