Vælg at investere i dig selv og dit netværk

Blog

7. februar 2017
| Selvstændig

Vælg at investere i dig selv og dit netværk

Katja Meyer er plukket centralt fra Aarhus iværksættermiljø til at facilitere forårets netværksforløb for Startup og Pro. I rollen som netværksfacilitator trækker hun på sin faglige erfaring som vejleder, workshopfaciltator og power-netværker. Hendes bedste karrieretip til kvinder er at lave rigtig dårlig kaffe og hun vil hellere høre om tvivl, fejlvalg og refleksioner end cookie-cutter succeshistorier.

Foto: Michael Veng

Der er stadig pladser på forårets netværksforløb - se mere her.

Hvad er din baggrund for at facilitere forårets netværksforløb i Aarhus?
Som facilitator for netværksforløbene vil jeg skabe et fortroligt rum hvor der er plads til ikke kun at dele viden og erfaringer, men også drømme, bekymringer og udfordringer relateret til deltagernes arbejdsliv og startups. Et rum med åbne ører, hvori vi på tværs af brancher, interesser og andre forhold er klar til at løfte hinanden igennem ligeværdig dialog, motivation, opmuntring og hjælp.

Deltagerne har allerede har styrket sig selv ved at investere i sig selv igennem netværksforløbet, og det bliver en stejl kurve med en masse læring, inputs, følelser og forhåbentligt forandringer.

Jeg er B.Sc. Arkitektur og Design samt M.Sc. Værdikæder og Innovationsledelse, hvilket på papiret gør mig til civilingeniør. Jeg beskriver dog altid mig selv som en kreativ sjæl med et hoved for forretning. Det udtrykker sig ofte i en handlekraftighed som jeg genkender hos mange af de andre kvinder i netværket. Jeg tror på at det er vigtigt at snakke om tingene og at det er vigtigt at mærke efter, men jeg tror også at vi skal handle på vores idéer og drømme, hvilket altid kommer til udtryk når jeg faciliterer. Jeg faciliterer både innovations- og iværksætterworkshops, men også både mennesker og processer i midt job som Chief Operation Officer på Culture Workspace.

Hvilke forventninger har du til det/de kommende forløb?
Jeg forventer at deltagerne kommer med åbne sind og er nysgerrige og interesserede i andres historier og input og deltager aktivt og positivt i den dialog der bliver skabt. Samtidigt forventer jeg i mindst ligeså høj grad at de er motiverede på deres egne vegne til at dykke ned og reflektere over deres egne valg og drømme for deres fremtidige karriere.

Hvad glæder du dig mest til?

Jeg ser frem til at møde alle de kvinder der har valgt at investere ressourcer i deres at udforske deres karrieredrømme uanset om det er som iværksætter på Startup netværksforløbet eller som ansat i Pro netværksforløbet.

Det jeg glæder mig allermest til er at se fællesskabet udvikle sig og de interpersonelle forhold vokse ud over den tid vi bruger på de månedlige netværksmøder – til kaffemøder, samarbejdsmuligheder og videre introduktioner.

Læs mere om netværksforløbene, og tilmeld dig her: