Jeg følger mit hjerte og min intuition

Blog

19. maj 2016
| Selvstændig

Jeg følger mit hjerte og min intuition

Kombinationen af en veludviklet intuition og deltagelse i Ladies First netværksforløb i København, har fået Malou til at rykke teltpælene op og skifte landsdel fra Jylland til Sjælland. Her fortæller hun om at følge sit hjerte selvom man ikke har en forkromet plan, og om hvordan hun bruger intuitionen i sit arbejde med at skabe balance via mad og måltider.  

 

Marie-Louise Pedersen

Ladies First vil skabe og fremvise flere alsidige, kloge og inspirerende kvindelige portrætter inden for emnet arbejdsliv. Derfor er dette portræt af en kvinde, som fællesskabet i Ladies First selv har nomineret og fremhævet - læs med her. 

Navn?
Marie-Louise Pedersen aka. Malou

Uddannelsesbaggrund?
Jeg tog 17,5 år i streg fra 0. klasse til jeg stod med eksamensbeviset i hånden og kunne sige, at jeg havde en professionsbachelor i Ernæring & Sundhed. Den vigtigste uddannelse for mig, er dog min Livsmentor, som jeg tog hos Body Mind Academy sideløbende med min bachelor. Livsmentor handler nemlig om at finde meningen med det, man oplever og erfarer i livets skole.

Hvad er din nuværende beskæftigelse?
Jeg er selvstændig, og har firmaet En bid af Malou. Missionen med mit firma, er at få børn og deres forældre til at være den bedste udgave af sig selv, både hver for sig og sammen som familie. Jeg guider dem til at få en større balance fysisk, mentalt, følelsesmæssigt, socialt & universelt. Mit udgangspunkt tages i maden, madlavningen & måltidet, hvor jeg sporer de forskellige ubalancer hos mine klienter. Jeg bruger mine intuitive evner til at finde årsagerne, og så genskaber jeg balance, glæde, selvværd og et stærkt selvbillede gennem kreative påfund i køkkenet.

Hvad er det næste skridt, du drømmer om at tage i din karriere?
Jeg har faktisk lige taget det, og ”venter” derfor på at se resultatet. Jeg har lige rykket teltpælene op i Jylland, og er flyttet til København, dog uden at have en masse opgaver i bogen.

Jeg har valgt at følge min intuition, og har tillid til, at dette er det rigtige skridt at tage. Så lige nu handler det om at gøre, hvad der skal til for at blive kendt og anerkendt i København.

Hvad er det bedste, der er sket i din karriere indtil videre?
Det er faktisk summen af alt det, jeg oplever og opnår, når jeg følger mit hjerte, min intuition og har tillid til, at alt er lige præcis, som det skal være. Det leder mig hen i situationer, som jeg aldrig havde drømt om, at jeg skulle stå i. Det er alt fra mødet med en klient, en ny samarbejdspartner, en pludselig flytning til København (fra jeg tog beslutningen til, at jeg havde lejlighed osv., gik der 14. dage), og til at jeg har fået en kontrakt med et forlag, og skal udgive en bog til august. Der var intet af dette, som jeg kunne regne ud ville ske, og hvert fald ikke måden, hvorpå det er sket. For mig er dét, det bedste, for jeg bliver overvældet af en følelse af lykke, spænding og taknemmelighed hver gang.

Hvad har du lært mest af i din karriere?
Facts tells, story sells. Der findes rigtig mange, som arbejder med samme problemstilling som jeg, og der er rigtig mange, som ønsker at skabe de samme resultater som jeg – det der adskiller os er, at de ikke er mig, og jeg er ikke dem.

Det er mine unikke egenskaber, min historie og mine måder at gøre tingene på, som skaber forskellen.

For en gammel sjæl i en ung krop, som jeg stadig er, så er det i den grad vigtig, at jeg holder fast i min overbevisning om, at det vigtige i livet ikke er, hvad der sker med dig, men hvordan du vælger at bruge det, som sker med dig. For ja, jeg vil kunne tabe mange gange, hvis jeg begynder at sammenligne CV, med mere erfarne rotter, men hvis man ikke vælger at bruge den viden og de erfaringer man har, så er det ikke så meget værd.

Jeg bruger alt, jeg oplever i mit liv til at udvikle mig og gøre mig dygtigere og stærkere.

Hvad er den største udfordring i din karriere hidtil?
Det har for mig været at skulle udvikle mit koncept, lave salg og være i ”marken” hos klienterne samtidig. Jeg er meget kvalitetsbevidst, og ønsker ikke at gå på kompromis, men når man har startet sit firma med minus på kontoen, uden opsparing eller andet sikkerhedsnet, men bare er hoppet direkte ud i det selvstændige liv, så skal ens perfektionisme lægges lidt på hylden, der skal prioriteres, og der skal måske søges alternative muligheder for at opnår alt det, som man drømmer om.

Hvis du skulle give et godt råd, hvad ville det så være?
Stop med at bekymre dig om de ting, som du alligevel ikke kan gøre noget ved. Hvis du kan gøre noget ved det, så kom i gang.

Jeg tror, vi tit og ofte lader os begrænse, bremse af bekymringer, og at vi bruger vores energi på ting og situationer, som vi ikke kan ændre på uanset, hvad vi gør nu og her.

Nogen gange er løsningen på problemer eller bekymringer, at vi slipper dem, og lader resten op til universet.

Hvorfor har du tilmeldt dig Ladies First netværksforløbet i KBH?
Det var et af skridtene på vejen til at flytte til KBH. Jeg søgte tegn på, at det var det rigtige at gøre, og det fik jeg i den grad, da jeg trådte ind i Ladies First. Jeg søgte sparringspartnere, ligesindede og et sted, hvor jeg kunne lufte ideer, udvikle mig professionelt og møde mennesker, som på en eller anden måde skulle være en del af min videre rejse.

Hvad er netværk for dig?
Netværk for mig er der, hvor jeg give og hente støtte, konstruktiv kritik og guidning til at komme videre. Netværk er, hvor forskelligheden skaber helheden, og hvor alting er muligt, hvis ens kort sidder rigtig på hånden og man spiller spillet.

Hvorfor er netværk vigtigt?

You have to do it on your own but you can't do it alone”. Jeg tror på, at jo flere positive energier og mennesker som ens drømme og mål deles med, desto større chance er der for, at det lykkedes.

I et netværk kan energi blive til synergi.