Ladies First lærte mig at netværke

Blog

13. februar 2017
| Selvstændig

Ladies First lærte mig at netværke

Tine Kotzé deltog selv på netværksforløbet for selvstændige i efteråret 2016 - og her mødte hun så mange seje, kreative, kloge og foretagsomme kvinder, at hun naturligvis skal være med igen i foråret. Denne gang er hun dog med som facilitator, og her kan du bl.a. læse mere om, hvad hun glæder sig allermest til!

 

 

Tine Kotzé

Hvad er din baggrund for at facilitere forårets netværksforløb?
Jeg er tidligere deltager på Ladies Firsts netværksforløb for selvstændige, og jeg har derfor førstehåndsviden om, hvad det vil sige at være deltager på forløbet. Jeg ejer også min egen yogavirksomhed, From Yoga With Love, hvor jeg selv står for alt, hvad der har at gøre med drift og udvikling af egen virksomhed. Jeg har også en baggrund som konsulent indenfor frivilligt arbejde, hvor jeg blandt andet faciliterer workshops og kurser. Jeg har derfor en god ide om, hvad man som selvstændig forventer at kunne få ud af netværksforløbet, og hvad man kan have brug for.

Hvilke forventninger har du til det kommende forløb?
En af de aha oplevelser jeg fik med mig fra netværksforløbet var, da det gik op for mig, at jeg ikke før havde haft den fjerneste ide om, hvad det ville sige at netværke. Ladies First lærte mig at netværke.

Jeg er vild med, at Ladies First er til for kvinder, som ikke blot er super seje, kreative, kloge og foretagsomme, men at de selv samme kvinder hepper på andre kvinder som dem selv.

Ladies Firsts netværksforløb handler ikke kun om at trække det næste job ind - det handler mindst lige så meget om at løfte hinanden til nye højder og få inspiration til sin virksomhed. På det kommende netværksforløb vil jeg derfor slå et slag for, at vi kommer til at bruge hinandens mangfoldighed og viden til at skabe motivation og gejst for det, vi hver især beskæftiger os med.

Jeg håber, at møde en flok engagerede og åbne kvinder, som er villige til at lægge dem selv frem for hinanden med alle de skarpe kanter og bløde hjerter, vi som selvstændige kvinder kan have.

Hvad glæder du dig mest til?
Jeg vil glæde mig til at se gruppen lære hinanden at kende og inspirere hinanden og vokse sammen. Der kan ske meget på fem måneder i en virksomhed, så jeg glæder mig til at følge hver enkelt deltager for at se og glædes over, hvor meget man egentlig rykker, når man er omgivet af andre kvinder, der vil en det bedste.

Læs mere og tilmeld dig netop dét netværksforløb der passer dig!