Ladies:Eat – en aften fuld af inspiration og netværk

Kirstine Fabricius, en af netværksfacilitatorerne i København og medlem af Ladies First, sprang sammen med 100 andre kvinder over hele landet, ud i årets netværksmiddag til Ladies:Eat fredag d. 18. november. Her kan du læse om Kirstines aften i selskab med 5 andre københavner-kvinder.

Min middag til Ladies Eat i fredag startede allerede da jeg i min lokale Netto smed en flaske vin og en flaske bobler på båndet. Som de trillede henover båndet sagde ekspedienten sagte: ”Wow, fest og farver!” Jeg smilede for mig selv og tænkte – ja, det håber jeg.

Et par dage tidligere havde jeg præcis som da jeg i 2. klasse skulle bage kage til min fødselsdag og medbringe i klassen, havde jeg forud for Ladies Eat igangsat hele mit netværk for den rigtige kageopskrift, så jeg kunne medbringe noget lækkert, som tilsammen med min ukendte date Henriettes bidrag, skulle udgøre desserten. Min signatur dessert – kransekagen gik ikke i denne omgang da Henriette (en historie jeg fik senere på aftenen) desværre havde måtte spise sig mæt i kransekage, da hun sidste år var fanget i nattevagt på NETS uden mad. Jeg erklærede at jeg ville følge Henriette ’jeg er nu mere en chokoladepige’-udmelding og at hun måske skulle finde noget friskt tilbehør. Allerede her havde jeg en god mavefornemmelse for aftenen.

Jeg går ikke særlig tit på dates og bager ikke særlig tit kage, men denne halvkolde novemberaften skulle få al min kærlige opmærksomhed – og så til 5 kvinder jeg ikke havde mødt før – måske netop derfor.

Fordi jeg måske er mere foodie og madbilledeinteresseret end bagenørd brugte jeg da også en tre kvarters tid på at placere nogle hindbærkorn til Ladies First logoet, rigtig Intagramvenligt. Lidt tosset, men godt smagte den og helt sikkert endnu bedre pga. hindbærkornene (hvilket sikkert er et helt forkert navn? Jeg synes bare frysetørret hindbær trækker forkerte associationer J).

 

lf-eat-kage-med-ladies-first

 

I bedre tid end nogensinde gjorde jeg mig klar, trak i min guldkjole og nærmest fløj gennem byen til Nansensgade, her skulle middagen holdes. Værtinden Cecilia og hendes hovedretsmakker Signe bød mig velkommen i lejligheden til en lækker duft, fint opdækket bord og pink bobler. Lynhurtigt faldt jeg i snak med Signe og kom fra samtale om netværksmøder ud i en spændende snak om firma teambuilding hos Weber Grill Academy. Det viste sig at være en samtale der var meget sigende for den aften vi skulle have; konstant springende emner og fulde af inspiration – præcis som jeg godt kan li’ det.

Lidt forsinket ankom min dessertmakker, Henriette og forretskvinderne Nønne og Zhan. Selvom jeg virkelig er en madelsker og maden; kartoffelsuppen, svinemørbraden med lækkert tilbehør  og brownien med mango sorbet og friske blåbær, var virkelig lækkert, forsvandt det lidt i baggrunden.

Aldrig har samtalen været så pakket om et bord fyldt med folk der ikke kender hinanden.

lf-eat-instagrambillede-af-maden

Af en eller anden årsag var vi gået glip af informationer om DELE-spillet og de dertilhørende spørgsmål vi skulle have haft til at kickstarte aftenen, men jeg tror simpelthen ikke vi havde nået det. Alle var opsatte på en navne og hvad laver du-runde. Runden startede til forretten og vi nåede kun lige af færdiggøre den til klokken 00.00. Vi var alle sammen fulde af ord, idéer og historier og ekstra spørgsmål til hinanden. Heldigvis var vi også gode til at lytte og der var sørme noget at lytte efter. I løbet af aftenen hørte jeg alt fra udvikling af apps indenfor babytøj, bilkøb til dameskosproduktion, til udvikling af et dansk standards plejehjem i Kina til facilitering af større virksomheders fusionsprocesser.

Vi delte idéer til hinandens idéer og nye idéer opstod og der blev foreslået kontaktpersoner og inspirationskilder på kryds og tværs.

Da vi alle seks er hårdtarbejdende og halvdelen skulle tidligt op lørdag morgen, inkl. undertegnede, blev det desværre ikke til mere fest og farver på Blume, som ellers var arrangeret som mødestedet for alle de københavnske middage. Men som jeg kørte hjem gennem den friske natteluft, med en pose af guld i ny inspiration, gik det op for mig at jeg nok ikke ville have kunne tage flere nye mennesker ind. Det må blive næste år, når jeg er mere trænet i at spise og netværke på en gang og når jeg har sovet længe på dagen og arrangeret mig så jeg ikke skal op dagen efter J

Da jeg vågnede op næste morgen gjorde jeg det, som proklameret af Ladies First som reklame for Ladies:Eat, fyldt med en masse forskellige nye input og med fem forskellige nye kvindebekendtskaber. Og vi var i sandhed forskellige på uddannelsesbaggrund, interesser, jobs og iværksætterplaner og idéer.

Lige så forskellige vi er, ligeså ens var vi i mængde at drive, initiativrighed og interesse for andre mennesker og nye idéer.

Så i virkeligheden var jeg blandt ligesindede. Og udover at møde nye mennesker, fået nye indspark og kampgejst på iværksætterfronten, så var det også præcis dét jeg fik; jeg en aften hvor alle omkring bordet havde fuld nærvær om det der blev sagt og delt, og det er guld værd.

 

 

 

 

2 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *