Ladies:Talk #12
Astrid Thorhauge & Thilde Højen “GODT NOK – 10 bud på en venligere hverdag”

Vi har taget os en snak med Astrid Thorhauge og Thilde Højen. De er veninder gennem 15 år og har sammen startet konsulenthuset Leben. I maj måned udkom deres bog ”GODT NOK –10 bud på en venligere hverdag” (køb bogen her), hvori de har undersøgt, hvorfor det er blevet så svært at blive tilfreds.

”Den handler om hvordan man med enkelte greb kan skrue vores blikke. Både et blik på sig selv, men også det blik vi har på hinanden, som så i sidste ende skal handle om, hvordan bliver vi lidt bedre til at blive tilfreds med alt det der er. Så det ikke kun handler om alt det vi ikke når, og alt det vi burde, og alt det vi kunne gøre bedre, men vi skaber rum til at man kan tale om det der er GODT NOK, som man er glad for og som lykkes i hverdagen.” – Astrid Thorhauge

Denne her bog handler ikke om, ikke at gøre sig umage og ikke at være ambitiøs. Tværtimod, men hvordan kan man sænke barren en lille smugle for sit liv ved at skrue på de her forventninger.

Thilde Højen

Vi kommer ind på emner som:

  • At tage afsæt i noget som allerede eksistere.
  • At være slave af sine egne forventninger
  • ”to dont” – hvad har jeg ikke lyst til at ændre på.
  • hvad har buddet ”du skal ære din farmor” med en venligere hverdag at gøre?
  • Stoppe op og være tilfreds.
  • Hvornår er man tilstrækkelig.

Jeg er så god til at lave havregrød, og det skal jeg ikke blive bedre til

(Astrid Thorhauge citerer Thilde Højen)

Lyt med når Nanna Kvist interviewer Astrid Thorhauge og Thilde Højen om tilblivelsen og tankerne bag deres bog ” ”GODT NOK –10 bud på en venligere hverdag”.

 

Har du kommentarer eller spørgsmål til podcasten eller måske egne erfaringer, som du ønsker at dele, så brug meget gerne kommentar-feltet herunder.

3 Comments

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *