Åbn indlæg
Ladies Talk Podcast

Ladies:Talk #13 At fejle – en vej til sejr m. Maria Sejer

I denne episode af podcasten har vores værtinde June snakket med Maria Sejer. Hun er stifter og coach hos Vejen til Sejer – en konsulentvirksomhed der tilbyder professionel karriererådgivning for kvinder. Vi sætter fokus på det at fejle, og hvordan det netop kan være en ny vej til læring, nye drømme og karrierevalg. Netop dette kan Maria snakke med på da hun som 27 år fik en pladekontrakt.  

Læs mereMore Tag
Åbn indlæg
Ladies Talk Podcast

Ladies:Talk #7 Emma Martiny – om personlig branding

Vi har glædet os til at præsentere den syvende podcast i rækken, hvor vi har talt med Emma Martiny om branding på sociale medier. Emma Martiny bor i Aarhus, læser på journalisthøjskolens kommunikationsuddannelse, og lever af sin mad- og livsstilsblog emmamartiny.dk og de mange projekter og jobs den har affødt. Derudover driver hun sammen med en veninde virksomheden atelieraarhus, som producerer smukke fysiske kalendere. D. 1 April lanceres hendes tredje kogebog, “Fabelagtige fristelser” find info om arrangementet her.

Læs mereMore Tag
Åbn indlæg
Ladies Talk Podcast

Ladies:Talk – 4. søndag i advent: Alexandra Balshøj om 4 år med netværk

Denne sidste episode af adventskalenderen om netværk, foretagsomhed, kvinder og inspiration når værtinde Anja tager en snak med Alexandra om de seneste 4,5 år med Ladies First. Det er historien om opstarten, om at arbejde alene, tage nye partnere ind og ikke mindst se et hjertebarn vokse til idag knapt at have 10.000 medlemmer og være repræsenteret af frivillige i hele 8 byer.

Læs mereMore Tag

Navigation af indlæg

1 2