Ladies:Talk #14 Freelance m. Laura Sofie & Anne Pernille

Blog

3. november 2017
| Ladies:Talk

Ladies:Talk #14 Freelance m. Laura Sofie & Anne Pernille

Flere og flere vælger en karrierevej, som selvstændig freelancer[1]. Derfor har Ladies:talk, med Nanna kvist ved roret, sat Laura Sofie Toftdahl Olsen og Anne Pernille Fischer i stævne til en snak om freelance som arbejdsform.

 

Ladies Talk Podcast

Laura Sofie Toftdahl Olsen og Anne Pernille Fischer

Fleksibilitet og frihed er den kæmpe store fordel, men også den allerstørste udfordring.

Laura Sofie Toftdahl

Laura Sofie Toftdahl Olsen er bosat i Hamburg, uddannet fra Danmarks medie- og Journalisthøjskole og arbejder til dagligt som freelancer. I sit arbejde som freelance har hun forskellige opgaver ved både virksomheder, bureauer og foreninger, hvor hendes primære fokus er kommunikationsopgaver. Såsom tekstforfatning, sociale medier og rådgivning.

Få sagt til så mange som muligt, hvad det er jeg præcis kan hjælpe med og hvad det er jeg gerne vil - hvem det er jeg leder efter.

Anne Pernille Fisher

Anne Pernille Fischer er uddannet cand. merc. i International business fra CBS. I 2012 sprang hun ud som selvstændig med sin egen virksomhed Care to grow. Her tilbyder hun professionel mentorforløb og sparring for selvstændige. Ved siden af jobbet som selvstændig arbejder Anne Pernille også freelance og påtager sig opgaver af forskellig karakter indenfor markedsføring og salg.

 

Emner vi kommer omkring:

Forskellen på at være selvstændig og freelancer

Hvordan skaffer man sig kunder/samarbejdspartnere

Freelance som arbejdsform

Gode råd, hvis du gerne vil arbejde freelance

 

Har du kommentarer eller spørgsmål til podcasten eller måske egne erfaringer, som du ønsker at dele, så brug meget gerne kommentar-feltet herunder.

[1] (https://www.business.dk/debat/fremtiden-staar-skrevet-med-stort-f-for-freelance).