Ladies:Talk #13 At fejle – en vej til sejr m. Maria Sejer

Blog

26. september 2017
| Ladies:Talk

Ladies:Talk #13 At fejle - en vej til sejr m. Maria Sejer

I denne episode af podcasten har vores værtinde June snakket med Maria Sejer. Hun er stifter og coach hos Vejen til Sejer - en konsulentvirksomhed der tilbyder professionel karriererådgivning for kvinder. Vi sætter fokus på det at fejle, og hvordan det netop kan være en ny vej til læring, nye drømme og karrierevalg. Netop dette kan Maria snakke med på da hun som 27 år fik en pladekontrakt.  

 

Ladies Talk Podcast

Maria Sejer

Det var en mulighed jeg havde arbejdet for at nå i mange år, så det føltes som en drøm da det gik i opfyldelse, men problemet var at nedenunder den situation, der så rigtig ud på papiret, så var jeg havnet i nogle rigtig dårlige samarbejder, som var svære at komme ud af. Jeg var styret af en underliggende frygt af at tage beslutninger.

Jeg lå under for en masse forventninger som jeg troede andre havde til mig. 

 Men Marias vendepunkt kommer da hun høre en mand tale til et foredrag. Han taler om det at ligge under for andre folks forventninger, ikke selv tage styringen, og hvordan man kan agere modigt og genvinde styringen. Det fører til at Maria starter hendes eget konsulentfirma Vejen til Sejer.  

Jeg fandt ud af, at det der driver mig i mit arbejdsliv er at løse problemer for folk - jeg har altid haft en central rolle i det der felt, hvor folk er kommet til mig, og jeg har haft, synes jeg selv, nogle gode bud på hvad folk har skulle gøre for at komme videre.

Der er noget med det der mod – jeg havde gået rundt og været en bangebuks.  

I podcasten snakker vi om emnerne: 

  • at opbygge sit mod 
  • at stoppe med at lave antagelser 
  • at sætte resultater for sig selv på vejen til sejr 
  • at have drømme og udleve dem   

Vil du vide mere om Maria Sejer, så se mere på hendes hjemmeside www.vejentilsejer.dk eller find hende på facebook.

Har du kommentarer eller spørgsmål til podcasten eller måske egne erfaringer, som du ønsker at dele, så brug meget gerne kommentar-feltet herunder.

Hvem har åbnet døre for dig og muliggjort, hvor du er i dag?

Der er utrolig mange at takke i denne rejse. Jeg var heldig at møde mine Founding Fathers meget tidligt i processen, uden dem ville jeg ikke være hvor jeg er i dag. Blandt andet har Ole Andersen, tidligere bestyrelsesformand i Danske Bank, og vores bestyrelsesformand Lars Förberg spillet en meget stor rolle, og de har begge været en kæmpe støtte. Samtidig har de gamle og værdibaserede familier som Foss og Topsøe-familien været en utrolig stor støtte. Min gamle arbejdsplads advokatkontoret Gorrissen Federspiel, har være en helt utrolig stor hjælper – det er jeg meget taknemmelig og glad for.

Hvad har du lært af at skabe Human Practice Foundation?

Jeg har lært betydningen og vigtigheden af at samarbejde med forskellige mennesker og at tro på sig selv. Man kan utroligt meget mere end man selv tror, og sammen kan vi endnu mere.

Hvilken kvinde i dit netværk vil du åbne døren for og lade portrættere på Ladies Firsts blog?

Jeg vil gerne nominere Joan Thygesen fra Odsherred Zoo Rescue Center. Hun er en ildsjæl som gør et KÆMPE arbejde med at give forsøgsdyr et godt liv. Hun mistede sin mand – men kæmper videre alene.