Ladies:Talk #13
At fejle – en vej til sejr m. Maria Sejer

I denne episode af podcasten har vores værtinde June snakket med Maria Sejer. Hun er stifter og coach hos Vejen til Sejer – en konsulentvirksomhed der tilbyder professionel karriererådgivning for kvinder. Vi sætter fokus på det at fejle, og hvordan det netop kan være en ny vej til læring, nye drømme og karrierevalg. Netop dette kan Maria snakke med på da hun som 27 år fik en pladekontrakt.  

 “Det var en mulighed jeg havde arbejdet for at nå i mange år, så det føltes som en drøda det gik i opfyldelse, men problemet var at nedenunder den situation, der så rigtig ud på papiret, så var jeg havnet i nogle rigtig dårlige samarbejder, som var svære at komme ud af. Jeg var styret af en underliggende frygt af at tage beslutninger. – Maria Sejer

Jeg lå under for en masse forventninger som jeg troede andre havde til mig. 

 Men Marias vendepunkt kommer da hun høre en mand tale til et foredrag. Han taler om det at ligge under for andre folks forventninger, ikke selv tage styringen, og hvordan man kan agere modigt og genvinde styringen. Det fører til at Maria starter hendes eget konsulentfirma Vejen til Sejer.  

Jeg fandt ud af, at det der driver mig i mit arbejdsliv er at løse problemer for folk – jeg har altid haft en central rolle i det der felt, hvor folk er kommet til mig, og jeg har haft, synes jeg selv, nogle gode bud på hvad folk har skulle gøre for at komme videre. 

 Der er noget med det der mod – jeg havde gået rundt og været en bangebuks.  

I podcasten snakker vi om emnerne: 

  • at opbygge sit mod 
  • at stoppe med at lave antagelser 
  • at sætte resultater for sig selv på vejen til sejr 
  • at have drømme og udleve dem   

Vil du vide mere om Maria Sejer, så se mere på hendes hjemmeside www.vejentilsejer.dk eller find hende på facebook.

Har du kommentarer eller spørgsmål til podcasten eller måske egne erfaringer, som du ønsker at dele, så brug meget gerne kommentar-feltet herunder.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *