Ladies:Talk #7 Emma Martiny – om personlig branding

Blog

17. marts 2017
| Ladies:Talk

Ladies:Talk #7 Emma Martiny - om personlig branding

Vi har glædet os til at præsentere den syvende podcast i rækken, hvor vi har talt med Emma Martiny om branding på sociale medier. Emma Martiny bor i Aarhus, læser på journalisthøjskolens kommunikationsuddannelse, og lever af sin mad- og livsstilsblog emmamartiny.dk og de mange projekter og jobs den har affødt. Derudover driver hun sammen med en veninde virksomheden atelieraarhus, som producerer smukke fysiske kalendere. D. 1 April lanceres hendes tredje kogebog, "Fabelagtige fristelser" find info om arrangementet her.
Ladies Talk Podcast

Emma Martiny

Hør hvordan det hele startede i en interesse for makeup, og hvordan hun i dag benytter forskellige platforme til at udbrede sin interesse og viden om mad- og livstil. Vi får indblik i, hvordan Emma går strategisk til værks, og hvordan hun skaber balance mellem det private og faglige på hendes blog.

Hvis man har lyst til at lære mere om emnet afholder vi d. 23. Marts et Ladies:meet arrangement - Karriere på de sociale medier. Hvor vi med talks og debat undersøger, hvordan du kan bruge sociale medier som et aktivt værktøj i din karriere. læs mere om arrangementet her.

I podcasten taler vi bl.a. om

  • De forskellige sociale medier og, hvordan man bruger dem bedst.
  • Er blogs stadig et relevant medie.
  • Hvordan kan man bruge personlig branding, som et strategisk værktøj.
  • De positive oplevelser Emmas arbejde har affødt.
  • Hvordan man holder målgruppen for øje.
  • At finde balancen mellem det faglige og det private.

Hør podcasten her

Min blog er lidt hjertet af det hele.

 

Det har været en måde, hvor jeg har kunne skabe nogle relationer og møde nogle mennesker, som jeg ikke ville have mødt ellers, og har kunne få nogle erfaringer, som jeg ellers ikke kunne have fået.

 

Madskribent for Femina var jeg aldrig blevet, hvis jeg ikke havde startet min blog.

 

Jeg har tænkt lidt over, hvis jeg stoppede med at blogge i dag - ville de her ting så ligeså langsomt dø lidt ud og falde fra.

 

Jeg bliver nød til at være der hvor følgerne er.

 

Jeg må gerne dele min oplevelse af tingene, men jeg kan ikke tillade mig at dele andres oplevelse af tingene.

 

Skriver du om et emne du synes er spændende - det kan man godt mærke.

 

Find et format der passer til ens personlighed.

 

Man skal lade være med at være så bange for de sociale medier og så tænke, at det er bare den måde man kommunikere på i dag.

 

Har du kommentarer eller spørgsmål til podcasten eller måske egne erfaringer, som du ønsker at dele, så brug meget gerne kommentar-feltet herunder.