Blog

17. januar 2020
| Portræt | Selvstændig

Succes er en sær størrelse

Liva Echwald-Tijsen er 41 år og dansk ambassadør for Women's Entrepreneurship Day, stifter af Female Founders of The Future og Ejer af Træd Frem.

 

Liva Echwald-Tijsen

Ladies First vil skabe og fremvise flere alsidige, kloge og inspirerende kvindelige portrætter inden for emnet arbejdsliv. Derfor er dette portræt af en kvinde, som fællesskabet i Ladies First selv har nomineret og fremhævet - læs med her. 

Hvad optager dig lige nu inden for dit arbejdsliv?

Følgende spørgsmål optager mig: 

Hvis vi uintentionelt kan designe til ulighed, hvordan kan vi intentionelt designe til lighed?

Lige nu ligger mit fokus i denne forbindelse på entreprenørskab og køn. Fordi vi står overfor en række problemer, som berører os alle, hvilket entreprenører kan være med til at løse. Men vi har et problem. Vi har historisk set hovedsageligt investeret i at mænd skaber løsninger på problemer, hvilket der er kommet mange gode løsninger ud af. Men med denne tilgang får vi hverken løst alle problemer eller skabt løsninger til alle. 

 

Hvilke betydningsfulde valg har du truffet i dit arbejdsliv?

Jeg har skiftet retning flere gange i mit arbejdsliv. Dans, design, metallografi, coaching, entreprenørskab. Det har givet mig indsigt i forskellige fag, tænkninger og kulturer. Disse erfaringer muliggør for mig at lave krydspodning mellem vidensgrene og at undre mig i mødet med vanetænkning og forældede traditioner. 

Det har lært mig at elske naiviteten, som igen og igen får mig til at sige ja til at gøre ting, jeg ikke kan endnu. Det har givet mig troen på, at jeg nok skal lære det der skal til, for at få ting til at lykkes.

 

Hvad betyder balance mellem arbejds- og familie/privatliv for dig?

Vigtigheden i at være med, det som er og dem som er lige nu. At skiftet fra menneske til menneske og opgave til opgave er vigtig, for at mester dette. At det ikke kun handler om at administrere tid, men også energi. At kunne prioriterer i hvad der er værdifuldt og vigtigt for mig som menneske, og hvordan jeg opbygger kapacitet til at være noget for andre i nuet.

Det der optager mig er hvordan vi kan re-designe vores entreprenante økosystem til lighed, sådan at vi får adgang til og investerer i løsninger på en bred palette af problemer og sikrer at løsninger er designet af alle til alle.

Hvilke konkrete succeser og udfordringer har du haft i dit arbejdsliv?

Succes er en sær størrelse. Havde du spurgt mig for nogle år siden, så ville det havde været mine præstationer målt i penge, kunder, timer, meter og status. Alt det kvantificerbare og materielle. I dag er det mere forbundet med følelser: 

At have mennesker omkring mig, som komplimentere mig.  

At vide, at jeg er en god nok, uagtet hvad der sker.

At have en positiv indflydelse på mine omgivelser. 

At blive set og anerkendt for den jeg er.

At lykkes med det jeg sætter mig for.

Ahh udfordringer! Dem har jeg mødt en del af. Men det at møde manglende forståelse for værdien af at have genopfundet sig selv flere gange i livet, har været en stor udfordring. Ikke mindst fordi jeg ikke altid selv har kunne se værdien eller kunne formidle det til andre. Og på den måde er det tæt forbundet til det jeg forbinder med succes. 

 

Hvad har netværk og fællesskaber bidraget med i dit liv, både arbejdsmæssigt og privat?

Uden et stærkt netværk og forpligtende fællesskaber, ville jeg ikke havde siddet her i dag. I de stærkeste netværk bliver jeg udfordret på at tænke om min tænkning og bliver kloger på verden og livet. I mødet med andre mærker jeg hvem jeg er, artikulere mine holdninger og finpudser min vilje.

 

Hvis du vidste, hvad du i dag ved om arbejdslivet, hvad havde du så fortalt dig selv, da du var helt grøn?

På den ene side får jeg lyst til at sig, “gå den klassiske vej”, fordi jeg har en ide om at det ville havde været nemmere. Men jeg er ikke sikker på at det reelt er sådan. Så det må lyde: 

Tag ejerskab over den du er.

Tag lederskab i det du vil.

Del det med andre.

Del det med verden.

I fællesskabet mærker jeg hvem jeg er for andre og hvem de er for mig. Lige der løfter vi hinanden.

Hvem har åbnet døre for dig og muliggjort, hvor du er i dag?

Det har et utal af mennesker gjort. Jeg ved ikke om jeg tør nævne et navn, jeg føler det ville underkende alle de andre gavmilde mennesker som jeg har mødt gennem livet.

 

Hvad betyder forskellighed og lighed for dig?

Lighed betyder at vi på trods af vores forskelligheder alle har lige adgang til privilegier. At vi på grund af vores forskellighed, kan skabe den innovative løsning sammen, fordi vi i mødet med den, som ikke er os, bliver tvunget til at sætte ord på vores antagelser, at forstå problemet og først dér skabe en løsning.

 

Hvilken kvinde i dit netværk vil du åbne døren for og lade portrættere på Ladies Firsts blog?

Jeg vil gerne åbne døren for to kvinder:

Nanna Aagerlin har troet på mig når jeg tvivlede, derfor vil jeg åbne en dør for hende. 

Fotograf Stine Norden for at sætte sætte billeder på verden og SDG2030 mål.