Mød Katja Meyer – ny partner i Ladies First

Blog

17. februar 2017
| Portræt

Mød Katja Meyer - ny partner i Ladies First

I januar 2017 blev partnerteamet i Ladies First suppleret med 3 nye ildsjæle. Vi er rigtigt glade for at kunne løfte sløret for, at Katja Meyer er inviteret med til at udvikle Ladies Firsts eksterne samarbejder. Katja er et kendt ansigt fra netværksmøderne i Aarhus, og driver i foråret netværksforløbene indenfor Pro og Startup. I kan lære hende lidt bedre at kende lige her!

 

Eachthing founder

Katja Meyer

Hvad fylder mest i dit liv lige nu?
Det er klart, at min nye rolle som partner i Ladies First fylder rigtigt meget. Heldigvis kender jeg netværket godt, så det er især det at lære de andre partnere bedre at kende og udvikle en fælles arbejdskultur, der fylder. Det er heldigvis rigtigt spændende og meget givende at arbejde sammen med fire så dygtige kvinder. Derudover, fylder mit arbejde med at udvikle iværksættermiljøet Culture Workspace rigtigt meget for tiden.

Hvad er du i gang med at blive bedre til?
Jeg prøver at blive bedre til at være til stede og lytte. Ulempen ved at være foretagsom er, at man nogen gange glemmer at lægge tingene fra sig.

Hvornår har du sidst gjort noget for første gang?
På mange måder er jeg nok lidt en Pippi, når det kommer til at prøve nye ting; det har jeg aldrig gjort før, så det klarer jeg helt sikkert. For tiden prøver jeg rigtigt mange praktiske ting for første gang på Culture Workspace.

Selvom det kan virke lidt fjollet, så får det mig til at føle mig rigtig sej, når jeg f.eks. finder ud af at skifte et lysstofrør. Meget mere end at lave udviklingsstrategier eller lukke en stor handel. Det ved jeg jo, at jeg kan.

Hvilken beskrivelse af dig selv, er du glad for at have hørt fra andre?
For lang tid siden var der en, der sagde til mig, at jeg havde så meget kant, at man kunne skære sig på mig. Jeg har helt sikkert fået rundere hjørner med alderen, men jeg kan godt lide tanken om, at jeg har karakterstyrke og egne holdninger.

Hvad er du glad for at have oplevet?
For mig er det summen af alle oplevelserne, og mere end det, så er det den urokkelige tro på, at alting nok skal løse sig i sidste ende, som jeg har destilleret fra dem. Det giver mig helt sikkert en selvsikkerhed til at prøve nye ting og sætter både successer og fejltagelser i relief.

 

 

 


FAKTA OM KATJA:
Navn: Katja Meyer
Beskæftigelse: Partner i Ladies First og Chief Operation Officer på
Culture Workspace.
Uddannelse: Civilingeniør, B.Sc. Arkitektur og Design, M.Sc. Værdikæ
der og Innovationsledelse.
By: Født og opvokset tæt på Viborg, er uddannet og har boet ti år i Aalborg, ½ år i Finland og de sidste 1 ½ år i Aarhus.
Civilstatus: Kæreste og samboende med Michael igennem 6,5 år.