Vi gik fra en fed idé til at være en virksomhed

Blog

7. april 2015
| Selvstændig

Vi gik fra en fed idé til at være en virksomhed

 

Runa Adriane Riis Larsen, er ved at starte virksomhed op sammen med sin partner Christine. De fik tilknyttet Anne Katrine Heje Larsen som mentor gennem Venture Cups mentorordning.

 

Runa Adriane Riis Larsen

Ladies First vil skabe og fremvise flere alsidige, kloge og inspirerende kvindelige portrætter inden for emnet arbejdsliv. Derfor er dette portræt af en kvinde, som fællesskabet i Ladies First selv har nomineret og fremhævet - læs med her. 

Tirsdag 21. april kan man møde tre mentor/mentee-par til vores netværksmøde i København – og vi har på forhånd stillet et par  spørgsmål til både mentorer og mentees. Her kan du læse tre skarpe svar fra Runa Adriane Riis Larsen.

Hvorfor søgte du en mentor?

Jeg søgte en mentor, fordi min makker Christine og jeg stod med en forretningside og en masse energi og gå-på-mod, men manglede viden om fondsansøgninger og videre forretningsudvikling.

Hvad har du fået ud af at have en mentor?

Vores mentor Anne Katrine fra KPH Projects har hjulpet os med at gribe fondsansøgnings-processen an. Hvilke fonde der er relevante for vores projekt, hvordan man henvender sig til dem og hvilke informationer, som er væsentlige at have med. Christine og jeg har talt om, at efter vi fik Anne Kathrine som mentor, havde vi en oplevelse af, at vi gik fra at arbejde med en fed idé til at være en virksomhed. Med Anne Katrines input kunne vi se, hvordan vi kunne komme fra idé til realisering.

Hvad er dit bedste råd til andre mentees?

Mit bedste råd er at være skarp på hvilken viden eller kompetence, du efterspørger hos din mentor. Det gør matchet lettere, men det gør også, at du får langt mere ud af mentorordningen, fordi du er klar omkring, hvad du mangler.

21. april kan du møde både Anne Katrine, Runa, Christine og 2 andre kvindelige mentor/mentee-par til vores netværksmøde om personlige mentorer i København – tilmeld dig netværksmødet her!

Det var helt fantastisk at være en del af og se hvor meget børnene åbnede sig op og styrkede hinanden.