Vi skal fejre små og store sejre

Kirsten-Marie Hedegaard er efterårets facilitator på netværksforløbet Start-Up i København. Hun er tidligere iværksætter og fortæller her om, hvad hun især glæder sig til.

Hvad er din baggrund for at facilitere efterårets netværksforløb i København?
Jeg sprang selv ud som iværksætter umiddelbart efter at jeg var færdig på uni, så jeg kender både forsiden og bagsiden af start-up medaljen. Efterfølgende har jeg været ansat i den private og i den offentlige sektor, hvor jeg har fået en masse værdifuld erfaring med facilitering af netværk og udviklingsprocesser.

Hvorfor skal man tage på netværksforløb?
Jeg ved hvor vigtigt det er at have gode folk omkring sig, når man starter op som iværksætter.

På netværksforløbet skabes et helt særligt tillidsrum, hvor man kan dele iværksætterlivets op- og nedture. Det er de optimale rammer for at få en forretningsidé til at gro og få større glæde ind i sit arbejdsliv.

Hvilke forventninger har du til de kommende forløb?
Jeg forventer at det bliver en spændende rejse, hvor vi tager fat i de klassiske udfordringer med fx. markedsføring og økonomi. Men jeg forventer også at vi kommer til at adressere alle de usynlige barrierer, der kan få os til at tvivle som iværksættere. Og så skal vi naturligvis fejre alle de små og store sejre undervejs.

Hvad glæder du dig mest til?
Jeg glæder mig vildt meget til at møde efterårets START-UP hold og til at vi sammen skal udforske hvordan vi kan få deres gode idéer og koncepter til at modnes og bevæge sig nye steder hen.

Hvorfor Ladies First?
Fordi det er her du møder andre inspirerende modige kvinder og fordi det er din helt unikke chance for at skabe din egen vej i arbejdslivet.

Skal du med på Start-Up holdet og være med til at fejre både de store og de små sejre? Eller måske et af de andre netværkshold? Så er det lige ved at være sidste udkald. Tilmeld dig og læs mere her