Tak for denne gang, Ladies!

Blog

31. januar 2019
| Portræt

Tak for denne gang, Ladies!

De seneste par måneder er der ikke sket så meget her på bloggen - men til gengæld er der sket en hel masse bag kulissen i Ladies First. De tre partnere, der tilsammen har drevet Ladies First siden hhv. 2014, 2015 og 2017, har nemlig valgt at give stafetten videre til nye kræfter, og vi kan nu endelig løfte sløret for de spændende ændringer.

 

Foto: Katja Meyer, Marie Olofsen og Maria Leerbeck

Foto: Katja Meyer, Marie Olofsen og Maria Leerbeck

Katja Meyer, Marie Olofsen og Maria Leerbeck, der har udgjort trekløveret bag Ladies First de seneste år, har nu valgt at overlade netværket trygt i nye hænder, hvorfor du fra 1. februar 2019 i stedet vil kunne finde to nye kvinder bag roret og i spidsen for netværket.

Den ene har du mødt før i Ladies First regi; det er nemlig kaospilot Nikoline Nybo, der i foråret 2018 agerede hovedperson i en podcast-serie i fire afsnit om MOD, der blev udgivet under Ladies First.

Allerede da Nikoline kom ind af døren første gang med den her idé om at lave en podcast, vidste jeg at hun var noget særligt, og jeg havde skumle planer ret tidligt om at hun skulle overtage min plads i netværket, når jeg var klar til at rykke videre. Og det var hun heldigvis med på.

Sådan beskriver partner Maria Leerbeck mødet med Nikoline Nybo, der netop er kommet hjem fra Barcelona sammen med Kaospiloterne, hvor hun til daglig studerer. Nikoline står klar til at løfte den nye opgave som partner i Ladies First, sammen med den erfarne leder Louise Marie Genefke, somhun kun lige har mødt.

Louise har vi håndplukket fra netværket og hun har stået øverst på listen over, hvem vi drømte om at kunne videregive stafetten til, da vi havde de første overvejelser om selv at stoppe i Ladies First. Hun stod lige pludselig et sted, hvor hun trængte til at der skulle ske noget nyt, og så var det jo bare om at slå til.

Sådan fortæller Katja Meyer om netværkets anden nye partner, der bl.a. kommer fra en stilling som leder for Erhvervsakademi DANIA.

Når ét plus ét giver tre

Heldigvis var Nikoline og Louise Marie enige om, at der var masser af synergier mellem de to meget forskellige profiler, da de to nye partnere mødte hinanden første gang. Marie fortæller om matchet:

Det er jo lidt et sats, når man bliver sat sammen med nogen, som man ikke kender i forvejen og pludselig deler man en virksomhed. Og sådan har det egentlig også været for os tre - og de partnere vi tidligere har samarbejdet med. Det er jo ikke noget man bare lige gør, og det har da heller ikke altid været nemt, men til gengæld har det været utrolig givende og lærerigt.

Marie Olofsen kom ind som den fjerde partner i Ladies First i foråret 2015 og i en kort periode var det kun Marie og Maria, indtil også Katja kom med om bord. Og selvom der har været masser af spændende udvikling i netværket i den tid de har været med ombord, er de også enige om, at det bliver godt for Ladies First med nye, friske kræfter.

Det er altid godt med friske øjne, nye idéer og nye vinkler. Ladies First konceptet og netværket består, men selvfølgelig vil man også kunne mærke skiftet, for nu skal Nikoline og Louise Marie jo også igang med at sætte deres præg på netværket - og det glæder vi os vildt meget til at følge.

Og når én dør lukkes, åbnes som bekendt tre nye...

  • Marie Olofsen skal fokusere sin tid som konsulent hos Workz samtidig med at hun holder foredrag og sidder i bestyrelsen hos virksomheden I tråd med verden.
  • Katja Meyer har fuldt fokus på tech-virksomheden Eachthing, der hjælper bevidste forbrugere med at vælge gode produkter.
  • Maria Leerbeck deler fremover sin arbejdstid mellem et deltidsjob hos Bestyrelseskvinder og sit eget digitale start-up Forlaget Fortæl, der har travlt med en crowdfunding-kampagne, der skal løbe af stablen i marts.

Vi håber I vil tage rigtig godt imod Nikoline og Louise Marie - hold øje her på bloggen og på vores øvrige kanaler for at høre mere. Vi glæder os til at følge netværket fremover, og vil desuden fortsætte som sparringspartnere for teamet, så de får den bedst mulige start i Danmarks største (og bedste) netværk for foretagsomme kvinder.