Velkommen til vores nye partner, Marie Olofsen

Blog

17. juni 2015
| Portræt

Velkommen til vores nye partner, Marie Olofsen

 

Marie Olofsen, 34 år, partner i Ladies First og arbejder i øjeblikket freelance med en masse forskellige projekter. Hun er uddannet tekstil- og beklædningsdesigner samt kandidat i digital design og kommunikation. Hun er født og opvokset i Frederikssund, boet i København og udlandet de sidste 13 år. Kæreste med René som hun har Sølve på 1 1/2 år med.

Ladies First | Maria Olofsen

Foto: Anders Find

Ladies First vil skabe og fremvise flere alsidige, kloge og inspirerende kvindelige portrætter inden for emnet arbejdsliv. Derfor er dette portræt af en kvinde, som fællesskabet i Ladies First selv har nomineret og fremhævet - læs med her. 

I januar 2015 besluttede vi os for, at vi ville have en fjerde partner i Ladies First til at sikre drift og udvikling af netværket i København sammen med Frederikke - og vi er super glade for nu at kunne præsentere jer for vores nye partner Marie Olofsen. Hende vil I bl.a. kunne møde til netværksmødet i København 25. juni, samt i efteråret, men I kan også lære hende lidt bedre at kende lige her!

Hvad fylder mest i dit liv lige nu?

Ladies First fylder rigtig meget, der er meget jeg skal sætte mig ind i. Det er heldigvis super spændende.

Derudover er jeg i gang med en yogainstruktør-uddannelse og så er jeg ved at finde ud af, hvordan jeg skaber balance mellem mit nuværence freelanceliv, mit familieliv, mine iværksætterplaner og arbejdet med Ladies First.

Hvad er du i gang med at blive bedre til?

Jeg er i gang med at blive bedre til at tro på mig selv og mine evner som kreativ iværksætter og projektleder.

Der var for nylig en, der sagde at jeg har ild i øjnene. Det blev jeg virkelig glad for at høre, og håber jeg kan leve op til.

Hvornår har du sidst gjort noget for første gang?

Jeg er ret glad for nye udfordringer og alt der ikke har med vane at gøre, så jeg prøver at gøre noget for første gang, så ofte jeg kan, også om det bare er at cykle en anden vej end jeg plejer. Det er ikke altid store ting, men for mig betyder det forskellen på om jeg keder mig eller finder ny inspiration.

Hvilken beskrivelse af dig selv, er du glad for at have hørt fra andre?

Der var for nylig én, der sagde at jeg har ild i øjnene. Det blev jeg virkelig glad for at høre, og håber jeg kan leve op til.

Hvad er du glad for at have oplevet?

Sådan ca. alt i mit liv - også de hårde perioder. De har gjort mig til den jeg er og til at være modstandsdygtig og tackle op- og nedture. Og så at blive mor. Det er en sætning, der er blevet sagt af mange andre før mig, men det er den største oplevelse jeg nogensinde kommer til at få. Det er uden sammenligning det mest fantastiske.

Hvad har du brug for at minde dig selv om i hverdagen?

At sætte pris på alt det gode i mit liv, og alle de gode mennesker der omgiver mig, og ikke fokusere på alt det, jeg (af og til) synes mangler.